32.8 C
Craiova
luni, 15 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaGabriela Firea va fi candidatul PSD pentru Primăria Capitalei

Gabriela Firea va fi candidatul PSD pentru Primăria Capitalei

Gabriela Firea a anunţat, miercuri, că Biroul permanent al PSD Bucuresti a decis, în unanimitate, să susţină candidatura sa pentru funcţia de primar al Capitalei. De asemenea, social-democraţii vor susţine candidaturile actualilor primari de sector Robert Negoiţă, Daniel Băluţă şi Cristian Popescu Piedone şi vor face sondaje pentru celelalte sectoare. În prezent primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a anunţat deja că va candida la Primăria Capitalei, scrie News.ro.

Potrivit acesteia, la primăriile de sector, au fost validaţi în unanimitate actualii primari: Sectorul 3 – Robert Negoiţă, Sectorul 4 – Daniel Băluţă, iar la Sectorul 5 s-a votat susţinerea lui Cristian Popescu Piedone.

”Am decis că vom realiza sondaje şi alte cercetari pentru:

Sectorul 1 – Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educaţiei

Sectorul 2 – Rodica Nassar, deputat şi preşedinta organizaţiei PSD Sector 2, prefectul Rareş Hopincă şi deputatul Dan Cristian Popescu

Sectorul 6 – senatorul Gabriel Mutu”, a mai transmis Firea.

Aceasta susţine că PSD are în Bucureşti un singur obiectiv.

”În Bucureşti, avem un singur obiectiv: să salvăm Capitala de falşii salvatori. Bucureştenii nu mai au nevoie de experimente, de tot felul de încercări nereuşite! Acest oraş trebuie să continue cu oamenii care au demonstrat că pot fi buni gospodari, cu specialiştii în administraţie care au venit cu proiecte benefice pentru oamenii care trăiesc şi muncesc în Capitală”, a mai scris Firea.

Citește și: Piedone, acuzat că și-a angajat ginerele într-o comisie din primărie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS