6.7 C
Craiova
miercuri, 28 februarie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalElena Lasconi nu exclude posibilitatea de a candida la prezidențiale

Elena Lasconi nu exclude posibilitatea de a candida la prezidențiale

Primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, afirmă că a intrat în politică pentru „a face bine” şi susţine că, dacă o candidatură a ei în alegerile prezidenţiale ar face bine României, este dispusă să candideze.

„Eu nu m-am gândit nicio secundă la chestia asta. M-am gândit… Oricum, mi se pare că e o pălărie prea mare, dar eu am intrat ca să fac bine pentru ţară. Şi dacă aş şti că aş putea să schimb în bine ţara, aş face orice. Deci aş face orice pentru asta, inclusiv aş candida la prezidenţiale. Aşa sună frumos, visăm frumos, să fie prima femeie preşedinte al României, dar, vom vedea, nu ştiu cum mă duce viaţa”, a afirmat Elena Lasconi, într-un interviu difuzat, joi seară, de Antena 3, citată de News.ro.

Lasconi spune că are semnale că vor fi atacuri ”din ce în ce mai urâte” la adresa ei

Anterior, în acelaşi interviu, întrebată dacă ştie care este nevoia oamenilor, Lasconi a răspuns: „Da. Eu îmi doresc să unesc poporul începând de la Câmpulung. Suntem dezbinaţi, de 30 de ani se lucrează la dezbinarea noastră şi eu cred că o femeie poate să facă asta şi inspir şi sper să inspir multe femei să facă politică şi să intre în politică, femei de bună credinţă, bineînţeles, pentru că nimeni nu ştie mai bine decât o femeie să ţină o familie unită şi e cu durere, că nici familie nu-ţi este cea mai bună prietenă de foarte multe ori, cred că o simţiţi pe pielea voastră. Fiecare avem tot felul de discuţii, tot felul de probleme, dar iubirea poate să treacă peste toate”. Edilul spune că „are semnale” că vor atacuri „din ce în ce mai urâte la adresa sa”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS