0.6 C
Craiova
vineri, 1 decembrie, 2023
Știri de ultima orăPoliticaNationalOmul de afaceri Sorin Constantinescu a plecat din AUR după doar două zile

Omul de afaceri Sorin Constantinescu a plecat din AUR după doar două zile

Omul de afaceri Sorin Constantinescu a anunțat că se retrage din partid și din politică după doar două zile, pentru că preţuieşte fericirea şi linistea familiei sale. După participarea la conferinţa Polului Suveranist organizată de AUR, Constantinescu s-a declarat şocat de ”atacurile murdare” la adresa sa.

”Am primit invitația la conferință pentru că susțin ideile acestui partid privitoare la familie, credința creștină și păstrarea identității românești, cât și pentru că îmi doresc să văd mai puțină corupție și mai mulți români care găsesc motive să rămână în propria lor țară.

Nu am participat pentru că mi-aș dori vreo demnitate, celebritate ori avere. Am avut funcții publice: de aceea vorbesc în cunoștință de cauză despre corupție. Sunt cunoscut de un număr semnificativ de oameni: vreau ca mesajul meu să ajungă la și mai mulți dintre conaționalii mei, atâta vreme cât le poate fi de folos cumva.

Unul dintre avantajele vârstei este experiența necesară pentru a înțelege că, odată ce ai dobândit realizări profesionale și confort material, devin mai importante relația cu cei apropiați și ceea ce lași în urmă”, a scris Sorin Constantinescu, joi seară, pe Facebook.

Atacat de oameni pe care i-a ajutat

Omul de afaceri a adăugat că nu vrea ca prezența sa în viața publică să ii afecteze familia.

”Am decis să fac un pas înapoi și să îmi întrerup scurta mea incursiune în politica aici! Le mulțumesc celor de la AUR pentru propunerile generoase, dar consider ca nu sunt pregătit sa fac acest pas! Am fost șocat de atacurile murdare la adresa mea, nu neaparat de la conturile false ale unor troli din alte partide, cât de la oameni pe care i-am ajutat într-un fel sau altul de-a lungul anilor și care au șters cu buretele orice lucru sau faptă bună pe care am făcut-o”, a mai transmis Constantinescu.

Omul a afaceri a mai scris că puținele zile care au trecut de când liderul AUR, George Simion, a anunțat înscrierea sa în partid l-au făcut să înțeleagă ”cât pot fi unii oameni de superficiali și cât de ușor pot judeca fără să cunoască subiectul în sine”.

Anunțul privind înscrierea lui Sorin Constantinescu în AUR a fost făcut miercuri.

Citește și: Craiovenii s-au înghesuit la inaugurarea Târgului de Crăciun

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS