13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalElena Lasconi a dezvăluit că a votat DA la Referendumul pentru familie. Fiica sa: „Sunt absolut dezgustată”

Elena Lasconi a dezvăluit că a votat DA la Referendumul pentru familie. Fiica sa: „Sunt absolut dezgustată”

Fiica Elenei Lasconi, Oana, a reacţionat dur pe Instagram după ce mama sa a afirmat că a votat ”DA” la referendumul pentru familia tradiţională. Tânăra s-a declarat dezgustată şi a anunţat că ”această discriminare jegoasă” nu are loc la ea în familie şi din acest motiv nu o mai susţine pe mama sa niciun punct de vedere.

 Fiica Elenei Lasconi, mesaj dur la adresa mamei sale

”Sunt aici să vorbesc despre mama mea, Elena Lasconi, candidat USR la europarlamentare. (…) Sunt în  şoc şi absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat DA la referendumul Coliţiei pentru Familie pentru a susţine aşa-zisa familie tradiţională. Nu pot să descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiică a ei. (…) Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susţinut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu m-aş fi aşteptat la aşa ceva niciodată. (…) Mă doare sufletul. Nu susţin un astfel de om pentru alegerile europarlamentare sau prezidenţiale, deşi ştiu că este favorita multora. (…) Sufăr foarte mult şi nu-mi vine să cred. Consider că dacă esşti creştin şi crezi în legea iubirii +, ar trebui să lupţi pentru drepturi egale, pentru ca fiecare om să poată să îşi aleagă calea şi să-şi poată forma o viaţă fericită şi liniştită”, afirmă fiica Elenei Lasconi, printre lacrimi.

În finalul postării, ea afirmă: ”Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie şi din acest motv nu o mai susţin pe mama din niciun punct de vedere din acest moment”.

Lasconi a fost criticată de colegii de partid

Elena Lasconi, cap de listă USR la alegerile europarlamentare, a dezvăluit că a votat ”DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018. „Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a spus Lasconi la Prima TV.

Ea a fost criticată atât de foşti colegi aflaţi acum la REPER, dar şi de colega sa departid, Clotilde Armand.

Mesajul Elenei Lasconi după reacțiile în lanț provocate de mărturisirea sa

Într-o postare pe Facebook, Elena Lasconi a scris:

„După declarația mea de ieri în care am fost sinceră și am spus că din punctul meu de vedere căsătoria este între un bărbat și o femeie, s-au inflamat toate rețelele sociale. Îmi pare rău. Niciodată nu am avut nimic împotriva relațiilor dintre persoanele de același sex. Nu am nimic împotriva unui parteneriat făcut legal pentru a avea aceleași drepturi. Singura sensibilitate pentru mine ca persoană este asta: cuvântul căsătorie.

De 51 de ani trăiesc într-o societate în care căsătoria este între o femeie și un bărbat. Educația și formarea pe care le-am primit m-au adus în punctul acesta pentru că iubesc oamenii și lupt pentru drepturile lor. Am prieteni gay pe care îi respect, îi admir și îi susțin. Ei știu asta.

Lecția pe care trebuie să o învățăm în viața asta este iubirea. Mi se pare dureros să știi și să simți cu toată ființa ta că iubești oamenii și să constați că primești înapoi ură. Și pentru ce? Sunt pentru căsătoria dintre o femeie și un bărbat și pentru un parteneriat legal între persoane de același sex.”

Citește și:

(VIDEO) Gorj: A nins slab pe Transalpina

Sancționați după ce l-au premiat pe… Hitler la o petrecere de Halloween

Un motrean a devenit campion mondial la minifotbal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS