6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAdela Gherghe, în prag de alegeri pentru Organizaţia Femeilor Liberale din Dolj: “Ne dorim să fim o voce din ce în ce mai puternică”

Adela Gherghe, în prag de alegeri pentru Organizaţia Femeilor Liberale din Dolj: “Ne dorim să fim o voce din ce în ce mai puternică”

Femeile liberale din judeţ îşi aleg astăzi conducerea. La ora 18:00, la Ramada Plaza, au loc alegerile din cadrul Organizaţiei Femeilor Liberale Dolj, în cadrul unui eveniment la care se aşteaptă o prezenţă de circa 400 de persoane, printre acestea numărându-se şi invitaţi din Capitală.

„A fi egali în drepturi, presupune, înainte de orice, să fim egali în obligații”

“Este un eveniment special pentru noi, femeile din Dolj care au ales să intre în această lume, cândva doar a bărbaţilor. Ne bucurăm că vor fi alături de noi doamnele Luminiţa Popescu, vicepreşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale din România, Daniela Nicolescu, secretar de stat în Ministerul Economiei şi secretar general al Organizaţiei Femeilor Liberale din România şi Cristina Trăilă, deputat în Parlamentul României. Ne vom alege conducerea pentru următorii patru ani şi ne dorim să mărim echipa şi să aducem echilibru, chiar egalitate între femei şi bărbaţi. A fi egali în drepturi, presupune, înainte de orice, să fim egali in obligații. Iar pentru a fi egali în obligații, trebuie să fim competenţi! Aşadar, trebuie să fim reprezentate puternic şi să aducem schimbările de care avem nevoie. Să fim o voce din ce în ce mai puternică”, a transmis Adela Gherghe, primarul comunei Malu Mare şi una dintre cele mai pregnante figuri feminine de pe scena liberală din Dolj.

“Mă bucur că va fi alături de noi în aceste momente şi o persoană dragă, care a pus umărul la construirea de organizaţii în tot judeţul, Iancu Diana, care a fost peste tot în Dolj cu mine atunci când a fost nevoie şi îi sunt datoare pentru tot sprijinul oferit până acum, în cele mai dificile momente”, a adăugat Adela Gherghe.

La evenimentul de astăzi vor participa şi Nicolae Giugea, preşedintele PNL Craiova, şi Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj, cât şi preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale din Craiova, Mihaela Jianu, alături de inspectorul general adjunct Irina Broscaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS