22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalPrefectul de Vrancea i-a cerut demisia șefului cancelariei după ce s-a bătut cu un coleg într-un club

Prefectul de Vrancea i-a cerut demisia șefului cancelariei după ce s-a bătut cu un coleg într-un club

Cătălin Răducanu, director al cancelariei prefectului judeţului Vrancea, Nicuşor Halici, rămâne fără funcţie după ce a fost implicat într-o altercaţie într-un club din Focşani. Cel cu care s-a bătut este un coleg din PSD. Prefectul Nicuşor Halici, ales preşedinte al PSD Vrancea, a declarat că i-a cerut demisia, subliniind că scandalul nu a avut legătură cu conferinţa de alegeri care a reunit la Focşani cei mai importanţi lideri ai PSD, dar şi câţiva miniştri.

Cătălin Răducanu s-a bătut cu Dragoş Bârlădeanu, un amic din copilărie şi coleg din PSD, într-un club din Focşani. Incidentul a fost făcut public printr-un mesaj pe Facebook chiar de către unul dintre protagonişti, scrie News.ro.

Halici: „I-am cerut demisia și a depus-o”

„Cu mare dezamăgire spun acest lucru plecând din sediul Poliţiei: ieşind în oraş la un club din Focşani, împreună cu soţia şi prieteni foarte apropiaţi, am fost agresat fizic grav de către Cătălin Răducanu, consilierul principal al prefectului judeţului. Într-un conflict la care a luat parte si Roşu Bogdan, încercând să-l aplanez, Răducanu Cătălin (cunoştinţă de-a mea de 43 de ani) a sărit pe mine cu pumnii dându-mă jos din picioare. Nu m-aş fi aşteptat niciodată! Urât de tot! Am făcut plângere penală cu martori şi mi s-a eliberat certificat medico-legal! Sunt ferm convins că Poliţia şi organele de urmărire penală îşi vor face datoria! Doamne ajută pentru toata lumea!”, a scris, pe Facebook, Dragoş Bârlădeanu, fost deputat PSD.

„I-am cerut demisia dimineaţă. Şi-a depus-o. Mâine (luni – n.r.)  va fi înregistrată şi vor fi întocmite şi documentele de eliberare din funcţie”, a declarat pentru News.ro prefectul judeţului Vrancea, Nicuşor Halici, recent ales preşedinte al PSD Vrancea. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS