12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCum a intrat şi a ieşit Orban în două minute de la Colegiul "Carol I" din Craiova

Cum a intrat şi a ieşit Orban în două minute de la Colegiul „Carol I” din Craiova

-

Parlamentarul Ludovic Orban a fost, astăzi, în jurul orei 13.00, în vizită la Colegiul Naţional „Carol I” din Craiova, după ce a organizat o conferinţă de presă pe tema înfiinţării unei noi organizaţii politice -Forţa Dreptei.


În vizita la Colegiul Naţional „Carol I” din Craiova, fostul premier Ludovic Orban a fost însoţit de parlamentarul Nicolae Giugea. Odată ajuns la Colegiul Carol I, Orban nu a fost aşteptat de nici un cadru didactic şi nici de vreun reprezentant din conducerea unităţii şcolare.


Orban a intrat în clădirea centrală a Colegiului „Carol I”, care va fi reabilitată şi consolidată cu bani prin Comapnia Naţională de Investiţii, a urcat scările clădirii, a vizitat una din fostele săli de clasă şi apoi a părăsit clădirea pe uşa din spate, pe la poarta de la Opera Română. Parlamentarul Orban nu a făcut declaraţii de presă.
Întrebat despre această vizită, directorul Colegiului Naţional „Carol I” din Craiova, profesorul Dănuţ Mic, a precizat că unitatea şcolară nu a primit nici o informare oficială în acest sens.


„Nu avem nici o adresă oficială despre vizita domnului Ludovic Orban la Colegiul „Carol I” din Craiova. Am primit un semnal verbal, tovărăşesc, despre vizită. Dacă aveam o adresă oficială despre vizită, informam Primăria Craiova, care se ocupă de clădiri, pentru a trimite un reprezentant ca să răspundă la eventualele întrebări. Eu sunt în concediu”, a spus directorul Colegiului Naţional „Carol I” din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS