10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalCiucă, înainte de Congresul PNL: „Sper să reușesc în partid ce am reușit la guvernare”

Ciucă, înainte de Congresul PNL: „Sper să reușesc în partid ce am reușit la guvernare”

Nicolae Ciucă, candidatul unic la șefia PNL, a declarat duminică, înainte de congresul PNL, că vede lipsa sa de experiență în politică drept un atu și s-a declarat încrezător că va reuși să facă și în partid ce a reușit să facă la guvernare.

„Sper ca prin acest demers PNL să-și găsească echilibrul”, a spus Nicolae Ciucă.

„Trăim într-o situație geopolitică deosebit de gravă. Cel mai important obiectiv e să guvernăm țara. Cetățenii români așteaptă de la noi soluții, așteaptă de la noi măsuri, așteaptă de la noi să fie protejați. Cetățenii români s-au săturat de gâlceavă și discordii”, a declarat Nicolae Ciucă înainte de deschiderea congresului.

Întrebat care sunt atuurile sale, Nicolae Ciucă a spus că vede lipsa de experiență în politică drept un avantaj.

„Nu sunt un om politic cu experiență și ăsta cred că este atuul meu. Cred că în politică este nevoie și de oameni noi. Tot ce am reușit până acum cu funcționarea guvernării, cu funcționarea coaliției, sper să reușesc și în partid”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Congresul extraordinar al Partidului Naţional Liberal s-a întrunit duminică, la Palatul Parlamentului, pentru alegerea noului preşedinte, după ce Florin Cîțu și-a dat demisia de la conducerea partdului. Premierul Nicolae Ciucă este singurul candidat pentru această funcţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS