10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalPreședintele PNL București se plânge că premierul nu-i răspunde la telefon

Președintele PNL București se plânge că premierul nu-i răspunde la telefon

Primarul sectorului 6 şi preşedintele PNL Bucureşti, Ciprian Ciucu, s-a declarat nemulţumit de faptul că premierul Nicolae Ciucă nu-i răspunde la telefon şi s-a întrebat dacă „trebuie să frece anumite clanţe” pentru ca Direcţiile de asistenţă socială din Bucureşti să fie sprijinite financiar şi primească bani de la guvern.

„Să fie atent în relaţia cu Bucureştiul (premierul Nicolae Ciucă, n.r.). Tocmai s-au dat bani pentru locale, iar Bucureştiul a fost sărit. Inclusiv pentru chestiuni sociale. Bucureştiul are mari probleme pe zona aceasta, pentru că Gabriela Firea a preluat Primăria cu un buget social cam de 70 de milioane de lei şi l-a dus la 400 de milioane de lei. Ăştia sunt banii de investiţii în termoficare, care s-au dus pe vouchere. (…) Eu nu ştiu, trebuie să frec anumite clanţe, trebuie să fac ceva ca şi DGASPC-urile Bucureştiului, la sectoare mă refer, să primească astfel de sprijin? Sau nu trebuie?”, a declarat Ciprian Ciucu în emisiunea Insider Politic de la Prima TV, citat de Agerpres.

Primarul Sectorului 6 a afirmat că l-a sunat pe premierul Nicolae Ciucă, dar acesta nu i-a răspuns la telefon.

„Nu am discutat. L-am sunat pe domnul Ciucă. I-am mai reproşat eu şi în trecut că nu prea răspunde la telefon. Nu ar trebui să spun chestiile astea public, dar uite ca m-aţi făcut să le spun. (…) Deocamdată nu (a răspuns). Mi-a spus că singurul lucru care ne desparte este o vocală. Rămâne de demonstrat”, a adăugat Ciucu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS