10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalBobby Păunescu: „Cred că tot generalul Ciucă va fi propunerea venită de la Iohannis”

Bobby Păunescu: „Cred că tot generalul Ciucă va fi propunerea venită de la Iohannis”

Omul de afaceri Bobby Păunescu a declarat, în emisiunea Culisele Statului Paralel, că negocierile prelungite, dar fără o finalizare, ar trebui să-i grăbească intrarea în scenă a președintelui Iohannis. 

Păunescu consideră că președintele țării îl va nominaliza tot pe Nicolae Ciucă pentru poziția de premier, mai ales că la granița dintre Polonia și Belarus este aproape stare de război, iar Ciucă are cunoștințe la partenerul strategic al României.

„Ne-am dat seama cu toții că în ultimele dăți nu s-au negociat prea multe. De câte ori se ajunge la o soluție, Florin Cîțu o respinge. Cred că e momentul ca Iohannis să fie mediator, pentru că nu se înțeleg cele două partide. Singura soluție este ca președintele Ioahnnis să intervină. Cred ca domnul Nicolae Ciucă va fi nominalizat. Se discută de acceptarea punctului 4 din constituție, avem război la granița UE, între Plolnia și Belaru. Avem pe cineva cu legatura directa la partenerul stategic și cred că Nicolae Ciucă e un premier valabil”, a declarat Bobby Păunescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS