11.7 C
Craiova
luni, 18 octombrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateLider PNL, fără bacalaureat, reconfirmat în funcții

Lider PNL, fără bacalaureat, reconfirmat în funcții

Prim vicepresedintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, în vârstă de 43 de ani, vrea să-si conserve functia politica obtinuta in urma cu patru ani și va candida din nou pentru poziția a doua in cadrul filialei Vrancea, scrie ziare.com.

Cu o zi inainte de a afla oficial ca a picat si anul acesta examenul de Bacalaureat, la care din motive necunoscute nu s-a prezentat, Moroșanu a fost reconfirmat presedinte al Organizatiei PNL Vidra, localitate unde este si consilier local, alegerile fiind de fapt o formalitate în condițiile în care nu a avut niciun contracandidat.

Totusi, șefii PNL din Vrancea, în frunte cu președintele partidului și al Consiliului Judetean au ținut să-i fie aproape și să-l încurajeze în perspectiva a ceea ce va urma, conferința județeană de alegeri a PNL Vrancea, unde Moroșanu se va afla pe lista pentru prim vicepresedinti, care nu vor fi mai mult de doi.

Se pare că pe plan politic Morosanu are toate șansele să izbândeasca, chiar dacă este deficitar la capitolul studii.

El a intrat in atenția publică anul trecut, când s-a înscris la examenul de Bacalaureat, după ce la vârsta de 40 de ani a absolvit, la seral, Liceul „Simion Mehedinti din Vidra”, liceu unde soția sa este secretară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscop

BerbecCineva din anturaj încearcă să te implice într-un conflict....

ȘTIRI GdS