17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrădare în PNL la ședința CL Craiova. Un consilier a trecut în tabăra PSD și a schimbat majoritatea în favoarea stângii

Trădare în PNL la ședința CL Craiova. Un consilier a trecut în tabăra PSD și a schimbat majoritatea în favoarea stângii

Trădare în PNL. Surpriză mare la ședința Consiliului Local Craiova din această dimineață. S-a întâmplat încă de la primul vot, când s-au făcut propunerile pentru președintele de ședință. Alianța PNL și USR-PLUS care, teoretic avea majoritatea în CL, l-a propus pe Marian Vasile, iar tabăra formată din PSD și PER pe Lucian Dindirică. Surprinza s-a produs la vot.

Dan Diaconu, consilier PNL, s-a mutat în stânga sălii, unde stau consilierii PSD, și a votat propunerea acestora. Trădarea lui Diaconu a schimbat majoritatea în Consiliul Local Craiova, scorul fiind acum de 14-13 în favoare alianței de stânga PSD + PER. Consilierii PNL si USR-PLUS au părăsit sala, dar au revenit ulterior la ședința.

În acest moment se voteaza componența comisiilor de specialitate. Dacă votul se păstrează ca prima oară, PSD va avea majoritatea si va numi cei doi viceprimari.

Vom reveni cu amănunte!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS