22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalCiolacu și Tudose, surprinși într-un restaurant fără să respecte măsurile de distanțare Covid

Ciolacu și Tudose, surprinși într-un restaurant fără să respecte măsurile de distanțare Covid

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost surprins în restaurantul unei pensiuni din Buzău la aceeași masă cu aproximativ 10 persoane, fără să poarte mască de protecție, potrivit unor fotografii difuzate de Realitatea Plus.

Marcel Ciolacu a spus pentru ziarul Libertatea că „legislația nu impune purtarea măștii de protecție în scenariul verde și când ești cu familia cu care locuiești la masă”:

„Eram la restaurant cu fiul meu, cu nepotul meu, cu prietena lui, cu fratele meu, eram în familie, cam 10 persoane. Era un eveniment privat. Mihai Tudose era în trecere spre București și s-a oprit și el acolo. Presupun că cine ne-a fotografiat a anunțat și la 112. A venit poliția acolo, au venit jandarmii și au văzut că eram despărțiți la trei mese când ne-am apucat să mâncăm. Am transmis astăzi dimineață la Poliție toate datele celor care au fost la masă pentru a se face anchetă”, a adăugat președintele PSD.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS