8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaPSD Dolj iese în faţă cu Prioteasa la Senat şi cu Presură la Camera Deputaţilor (VIDEO)

PSD Dolj iese în faţă cu Prioteasa la Senat şi cu Presură la Camera Deputaţilor (VIDEO)

-

PSD Dolj iese în faţă cu Prioteasa la Senat şi cu Presură la Camera Deputaţilor. Astăzi după-amiază a fost rândul PSD Dolj să depună la Biroul Electoral Județean listele cu candidaţii la Senat şi Camera Deputaţilor.

Social-democraţii au sosit la Prefectură la ora 16.00, în frunte cu cuplul Claudiu Manda – Olguţa Vasilescu. Cei doi soţi au mers braţ la braţ, având în spate toată echipa pentru parlamentare. Nu toţi se vor regăsi însă în parlament. Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a anunţat că partidul îşi propune să scoată doi senatori şi cinci deputaţi.

Aşa că Manda nu a pomenit decât numele acestora: Ion Prioteasa şi Mihail Genoiu – la Senat, Alexandra Presură, Iulian Badea, Laura Vicol, Eliza Peţa şi Cosmin Durle – la Camera Deputaţilor. Dintre toate aceste nume, singura care nu are nicio legătură cu Doljul este avocata Laura Vicol. Ea a precizat că va candida la Craiova datorită Olguţei Vasilescu.

„Am depus lista pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, dacă vor fi atunci alegerile. Considerăm că este o listă foarte bună şi ne propunem să obţinem minim doi senatori şi minim cinci deputaţi. În această zonă eligibilă avem doar doi oameni care au mai fost în parlament. Restul sunt oameni noi pentru Parlamentul României, dar cu o experienţă enormă. Sunt şi oameni cu mai puţină experienţă politică, dar era nevoie să împrospătăm echipele, e nevoie de noi viziuni, iar craiovenii, doljenii trebuie să înţeleagă că nu suntem un partid blocat într-o castă cu aceiaşi oameni, cum este pe la alte partide“, a spus Claudiu Manda.

PSD Dolj iese în faţă cu Prioteasa şi Presură

„La Senat, locul unu pe listă este ocupat de domnul preşedinte Ion Prioteasa, îndrăgit de noi toţi, căruia îi mulţumim pentru tot ce a făcut în vechea poziţie. Locul doi pe listă este Mihail Genoiu, un om care a venit alături de noi. Ne-am întărit la acea vreme echipa şi are experienţă în administraţie.

PSD Dolj a depus listele cu candidații pentru alegerile de la Senat și Camera Deputaților
PSD Dolj a depus listele cu candidații pentru alegerile de la Senat și Camera Deputaților

La Camera Deputaţilor, locul întâi este Alexandra Presură, de a cărei activitate am fost foarte mulţumiţi. Locul doi este Iulian Badea, un om care nu are experienţă în politică, dar se poate forma şi poate fi vocea tinerilor din Craiova. Locul trei este Laura Vicol, avocat de profesie şi persoană cu notorietate în Bucureşti, care poate sprijini Partidul Social Democrat. Locul patru este Eliza Peţa, parlamentar în funcţie, iar locul cinci este Cosmin Durle, administratorul public al Craiovei şi fost administrator public al judeţului Dolj“, şi-a încheiat Manda prezentarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:29

(VIDEO) Un monument istoric, cuprins de flăcări în Râmnicu...

UPDATE: În incendiu a ars pe lângă catapeteasma datând...

ȘTIRI GdS