17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalKlaus Iohannis: "Nu ne putem permite supraaglomerarea spitalelor "

Klaus Iohannis: „Nu ne putem permite supraaglomerarea spitalelor „

-

Președintele Klaus Iohannis a declarat în conferința de presă, de la ora 19.00, de la Palatul Cotroceni, că ” nu ne putem permite supraaglomerarea spitalelor și imposibilitatea ATI de a mai primi pacienți”.

„Prea mulți români pierd zilnic lupta cu acest virus. Suntem într-o etapă dificilă, într-un așa numit val doi și e imperativ să inversăm acest trend. Fără un efort colectiv va fi imposibil să reușim să depășim această criză fără precedent. Fac apel din nou la cetățeni să respecte cu strictețe regulile în vigoare.Este obligatoriu să înrerupem lanțul cauzal. Nu ne putem permite supraaglomerarea spitalelor și imposibilitatea ATI de a primi pacienți.Am cerut premierului să crească capacitatea secțiilor ATI”, a declarat Klaus Iohannis


Klaus Iohannis susţine că „situația poate fi ținută sub control prin respectarea normelor sanitare și prin măsuri pentru perioade limitate de timp”

„Contestările permanente ale regulilor sanitare întrețin starea de neîncredere cu efecte nocive asupra sănătății publice. Situația poate fi ținută sub control prin respectarea normelor sanitare și prin măsuri pentru perioade limitate de timp. E mult mai ușor să respectăm acum măsurile sanitare decât să regretăm mai trâziu că nu am făcut tot ce ține de noi ca să salvăm viețile celor dragi. Suntem într-o etapă galopantă a răspândirii viturusului. O putem depăși doar dacă respectăm regulile. Suntem o națiune puternică. E momentul să o dovedim din nou”, a continuat acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Sute de polițiști au făcut razii în Dolj

Sute de polițiști au făcut razii în Dolj. În...

ȘTIRI GdS