2.8 C
Craiova
vineri, 8 decembrie, 2023
Știri de ultima orăPoliticaTrump anunţă că nu va participa la următoarea dezbatere cu candidatul democrat Joe Biden

Trump anunţă că nu va participa la următoarea dezbatere cu candidatul democrat Joe Biden

Preşedintele SUA, Donald Trump, a afirmat că nu va participa la următoarea dezbatere cu candidatul democrat Joe Biden. Asta după ce Comisia pentru dezbateri prezidenţiale care găzduieşte evenimentul a anunţat trecerea la un format online pentru a proteja sănătatea publică, potrivit Agerpres.

„Nu-mi voi pierde timpul cu o dezbatere virtuală“, a declarat Trump pentru Fox Business Network, la o săptămână după ce a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus.

Echipa de campanie a democratului Biden a anunţat că acesta nu se retrage din dezbateri

Echipa de campanie a democratului Biden a anunţat că acesta nu se retrage din dezbateri şi că „aşteaptă cu nerăbdare să se adreseze direct poporului american“.

Dezbaterile prezidenţiale sunt o tradiţie de lungă durată în politica SUA şi este un eveniment major pentru un preşedinte în funcţie să refuze participarea.

Comisia a declarat într-un comunicat că pentru următoarea dezbatere „candidaţii vor participa din locaţii separate aflate la distanţă“ pentru a asigura sănătatea şi siguranţa „tuturor celor implicaţi“.

Trump a acordat primul său interviu de când a anunţat că a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Trump a acordat primul său interviu de când a anunţat că a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Între alte subiecte abordate, el a insistat că se simte „grozav“ şi că este aproape de finalizarea tratamentului medical.
Cu toate acestea, preşedintele a indicat că va continua să ia steroizi, care i-au fost administraţi pentru prima oară în urmă cu câteva zile, când nivelul de oxigen scăzuse.

„Nu cred că sunt contagios deloc“, a spus Trump, în pofida recomandărilor din domeniul sănătăţii. Potrivit acestora, cei aflaţi în situaţia sa ar trebui să rămână în izolare şi reprezintă un risc de a-i infecta pe ceilalţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS