14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaSean Conley, medicul lui Trump: Președintele SUA își va îndeplini sarcinile

Sean Conley, medicul lui Trump: Președintele SUA își va îndeplini sarcinile

Sean Conley, veteran al marinei americane, este medicul care îl tratează pe Donald Trump de COVID-19. Acesta a spus că președintele SUA își va îndeplini sarcinile ca și până acum. Conley a participat la salvarea militarilor români, în operaţiunea ISFA, și este medaliat de Statul Major General Român.

Medicul lui Trump a trimis o scrisoare prin care confirmă diagnosticul, potrivit stiri.tvr.ro. Coney este un vetern al marinei americane şi este certificat în osteopatie.
„Eu şi echipa medicală de la Casa Albă suntem vigilenţi şi apreciez sprijinul oferit de unii dintre cei mai mari profesionişti, dar şi sprijinul oferit de instituţiile medicale din ţară”, a spus medicul lui Trump.

„Cu siguranţă, preşedintele o să îşi îndeplinească în continuare sarcinile“

„Cu siguranţă, preşedintele o să îşi îndeplinească în continuare sarcinile, fără întrerupere. Vă ţinem la curent cu evoluţia lucrurilor”, a spus medicul.

Doctorul Sean Conley a fost medaliat de Statul Major General Român, în 2014

Doctorul Sean Conley a fost medaliat de Statul Major General Român, în 2014, cu ocazia sărbătoririi Zilei Independenţei din România. Conley a luat parte la operaţiunea ISFA şi a depus eforturi remarcabile, pentru a sprijini medical militarii români. El a salvat viaţa unui soldat român, rănit de un dispozitiv exploziv, în 2014, în cadrul Batalionului 20 Infanterie „Scorpionii Negri” , petrecut în Afganistan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS