12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCandidatul comun de dreapta la Primăria Craiova: PNL reacționează la atacurile PLUS

Candidatul comun de dreapta la Primăria Craiova: PNL reacționează la atacurile PLUS

Ștefan Stoica: „Genul acesta de presiune nu este de natură să crească încrederea participanților la negocieri, ci pare a fi făcută pentru a sabota discuțiile“. Liberalii propun un sondaj de opinie în urma căruia să fie desemnat candidatul comun, care poate învinge PSD

Șeful PNL Dolj, Ștefan Stoica, a furnizat joi presei un comunicat prin care exprimă poziția partidului față de negocierile din ultima săptămână pentru formarea unei alianțe de dreapta PNL-USR-PLUS, care să invingă PSD în cursa pentru Primăria Craiova. Stoica a reacționat față de atacurile PLUS la adresa candidatului liberal la primărie, Nicolae Giugea. „Nu înțelegem poziția unora dintre participanții la negocieri, care au început să ne atace, fără ca discuțiile să fi început bine. Genul acesta de presiune nu este de natură să crească încrederea participanților la negocieri, ci pare a fi făcută pentru a sabota discuțiile“, a spus Stoica. El a mai afirmat că „genul acesta de presiune nu este de natură să crească încrederea participanților la negocieri, ci pare a fi făcută pentru a sabota discuțiile“.

„80% din cetățenii Craiovei își doresc să scape de PSD“

Potrivit PNL, 80% din cetățenii Craiovei își doresc să scape de PSD. În opinia liberalilor, candidatul lor, Nicolae Giugea, este cel care ar trebui să fie candidatul comun la primărie al unei alianțe de dreapta. În încheiere, Stoica spune că liberalii sunt dispuși să realizeze alături de celelalte partide un sondaj de opinie, în urma căruia să fie decis candidatul comun. Sondajul trebuie făcut „cu o firmă agreată de toți participanții“. Stoica mai spune că participanții la discuții ar trebui să fie mai flexibili la discuțiile purate în aceste zile. „Este de datoria noastră, a celor implicați în aceste negocieri să ne depășim orgoliile și să alegem cea mai bună formulă care ne poate asigura victoria“, a încheiat acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS