27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalCiolacu anunță că PSD va depune moțiune de cenzură „a doua zi după încheierea stării de alertă”

Ciolacu anunță că PSD va depune moțiune de cenzură „a doua zi după încheierea stării de alertă”

Nemulțumiți că Parlamentul a fost ocolit la prelungirea stării de alertă, pesediștii anunță că vor depune o moțiune de cenzură îmediat după ce această perioadă se încheie. Mai mult, ei vor să se adreseze Curții Constituționale, reclamând „un abuz de putere” al Guvernului Orban.

Cel mai mare abuz de putere care a avut loc în România, respectiv ocolirea parlamentului în ceea ce privește restrângerea de drepturi și libertăți ale românilor. În fața acestui abuz vom face o trimitere la CCR, respectiv o sesizare, și vă anunț public că începând de azi parlamentarii PSD lucrează la moțiunea de cenzură și la strângerea de semnături pentru susținerea moțiunii de cenzură pe care o s-o depunem a doua zi după ce starea de alertă se va încheia. Aceasta este decizia PSD față de acest abuz făcut de Ludovic Orban față de Parlamentul României”, a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS