6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCiolacu, atac la PNL după ratingul de țară negativ

Ciolacu, atac la PNL după ratingul de țară negativ

Marcel Ciolacu, președintele interimar PSD, a lansat, pe pagina sa de Facebook, critici la adresa guvernului Orban după ce ratingul României a fost menținut de agenția S&P la „BBB-”.

„Cele mai negre previziuni s-au adeverit: NEGATIV – asta definește Guvernarea PNL!”, a scris pe pagina sa Ciolacu.

„Toate minciunile guvernării PNL au fost spulberate de Standard&Poor’s care reconfirmă, din păcate, că România rămâne acolo unde a bagat-o PNL – pe NEGATIV! Și cu perspectivă de înrăutățire!

Unde este măreața creștere economică în fapt inexistentă?! Unde sunt tonele de bani netipăriți de la Bruxelles cu care PNL se împăunează deja? Unde sunt investițiile străine care, de fapt, fug din România?!

Niciunde! Singura performanță a PNL este viteza cu care îndatorează România la dobânzi uriașe: 1000 euro/secundă. În 7 luni au luat 80 de miliarde. Dar în economie au ajuns doar 3. UNDE SUNT BANII??” întreabă reprezentantul partidului de opoziție.

Ciolacu încheie concluzionând că „Guvernarea PNL-PDL a aruncat țara în haos, austeritate și șomaj. Este nevoie urgent de un plan coerent și sustenabil de măsuri pentru redresarea economiei!” spune acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS