5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaInternationalTwitter a eliminat un videoclip în care Trump își făcea campanie folosind cazul George Floyd

Twitter a eliminat un videoclip în care Trump își făcea campanie folosind cazul George Floyd

-

Twitter a decis să elimine mesajul video de campanie în care președintele Donald Trump aducea un tribut lui George Floyd, invocând plângeri privind drepturile de autor, notează Reuters. Pe de altă parte, Trump a distribuit pe Twitter o scrisoare în care protestatarii din apropierea Casei Albe sunt numiți ”teroriști”, potrivit Retures.


Videoclipul, o colecție de fotografii și înregistrări de la proteste, dar și imagini cu violențele care au urmat în primele zile după moartea lui George Floyd, erau suprapuse peste un discurs al președintelui Donald Trump.

Trump nu respectă politica privind drepturile de autor.

Twitter a precizat că videoclipul publicat pe contul de campanie al președintelui Donald Trump încălca politica privind drepturile de autor. „Reacționăm astfel față de plângeri justificate ce ne-au fost trimise de către deținătorul drepturilor de autor sau reprezentanții săi autorizați”, a transmis compania social media.


Clipul, care este încă pe YouTube, a obținut peste 60.000 de vizualizări și 13.000 de aprecieri.

Twitter marcheză postările lui Donald Trump cu avertismentul ”verificați faptele”

Recent, Twitter a intrat în conflict cu Donald Trump când a decis să marcheze postările sale cu avertismentul ”verificați faptele”, mesajele liderului de la Casa Albă vizând votul prin corespondență. De atunci, conflictul a luat amploare, Trump semnând și un ordin exectiv prin care cerea modificarea legislației astfel încât companiile social media să poată fi date în judecată mult mai ușor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Consilierii locali ai opoziţiei din Craiova, amorţiţi şi în...

Joi, 25 aprilie, a avut loc şedinţa Consiliului Local...

ȘTIRI GdS