10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalTurcan: PSD stabileşte o premieră politică

Turcan: PSD stabileşte o premieră politică

Vicepremierul interimar Raluca Turcan susţine că PSD a stabilit „o nouă premieră politică” votând programul de audiere a miniştrilor în comisiile parlamentare fără a fixa, însă, şi data votului de învestitură pentru Guvernul Cîţu.

„PSD a mai stabilit o premieră: a votat programul audierilor miniştrilor în comisiile parlamentare, dar a omis să fixeze şi ziua votului pentru învestirea Guvernului. Boicot de dragul scandalului. Oare ce aşteaptă? Dacă PSD crede că românii nu văd cine a provocat criza prin votarea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului PNL, cine a chiulit data trecută de la votul Cabinetului Orban 2 şi cine încearcă să blocheze din nou o procedură constituţională – greşeşte”, scrie Turcan, marţi, pe Facebook.

Ea afirmă că miniştrii liberali se vor comporta „exemplar” în comisiile de specialitate, iar PNL va continua negocierile cu partidele parlamentare pentru a stabili o majoritate.

„Parlamentul trebuie să decidă cât mai curând asupra cabinetului propus de Florin Cîţu. Nu este normal ca PSD să boicoteze o procedură prin chiul în masă. Şi încă ceva pentru pesedişti: de ce le este frică, nu vor scăpa! Mai devreme sau mai târziu vor da socoteală în faţa românilor!”, adaugă Raluca Turcan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS