10.8 C
Craiova
luni, 21 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Politica Transfer spectaculos: Deputatul Ion Cupă, noul şef al PMP Dolj. ALDE, decimată.

Transfer spectaculos: Deputatul Ion Cupă, noul şef al PMP Dolj. ALDE, decimată.

Cutremur pe scena politică doljeană! La sfârşitul săptămânii trecute, şeful PMP Dolj, Dan Păloiu, a fost înlocuit din funcţie de conducerea centrală a partidului. Lui i s-ar fi reproşat „rezultatele slabe“ de la alegerile de anul trecut. În locul lui Păloiu, a fost numit interimar deputatul Ion Cupă, ex-şef al ALDE Dolj. Cupă fusese exclus din ALDE anul trecut după ce a criticat decizia conducerii partidului de a ieşi de la guvernare, dar a contestat măsura şi a revenit în funcţie. Se pare că deputatul a venit cu cea mai mare parte a filialei în PMP, el primind şi o funcţie de vicepreşedinte la nivel naţional.

„Am ales să fiu parte a unui proiect politic, PMP, orientat spre reconstrucţie. (…) Împreună cu o mare parte a colegilor din ALDE pornim pe un nou drum“, a scris deputatul pe o reţea de socializare. Potrivit acestuia, cel puţin 300 de membri ai filialei îl vor urma la PMP. În schimb, vor rămâne la ALDE cei doi membri din CL Craiova (Dumitru Mănescu şi Firmilian Calotă), care s-au aflat de partea lui Călin Popescu Tăriceanu în scandalul excluderii lui Cupă din partid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:08:06

Gala UNITER la Craiova. Ion Caramitru, preşedinte UNITER: Chiar...

Gala Premiilor UNITER 2020 reuneşte două premiere....

ȘTIRI GdS

00:08:06

Gala UNITER la Craiova. Ion Caramitru, preşedinte UNITER: Chiar...

Gala Premiilor UNITER 2020 reuneşte două premiere. Are loc, pentru prima dată, la Craiova şi, totodată, este prima gală a premiilor Uniunii...

Ce-i mai trebuie stadionului de atletism pentru a fi...

Stadionul de atletism din Craiova nu este încă gata pentru competiții oficiale.

Cum a ajuns o școală din Craiova cu două...

Cum a ajuns o școală din Craiova cu două clase în scenariul roșu

Număr record de piloți și motoare încinse la Transalpina...

Pe ultima sută de metri Federația Națională de Automobilism Sportiv a organizat la Rânca sâmbătă și duminică o competiție sportivă în care...

Dosarul cumpărării justiţiei din Craiova, la rejudecare

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au dispus rejudecarea dosarului în care şase inculpaţi au fost achitaţi pentru infracţiuni de corupţie.

Încep lucrările și la drumul județean Moțăței – Plenița

CJ Dolj a dat ordinul de începere a lucrărilor și la tronsonul II al DJ 561A, Moțăței – Unirea – Plenița – limita cu județul Mehedinți.