5.4 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Politica National Nou secretar de stat la Transporturi

Nou secretar de stat la Transporturi

-

Un PMP-ist care în 2016 a încercat să-l scape pe șeful său care lovise un pieton pe trecere a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Este vorba de Alexandru Mutruc a cărui decizie de numire a fost publicată luni în Monitorul Oficial.

În 2016, Alexandru Mutruc era șeful de cabinet al deputatului Cornel Sămărtinean, care a accidentat un bărbat pe trecerea de pietoni, în Timișoara.

Inițial, Mutruc a spus că el a fost la volan și chiar a fost testat cu aparatul etilotest, potrivit pressalert.ro.

„A fost un moment, o neînțelegere. Din cauza stresului, Alexandru Mutruc a apucat să spună că el a condus. A mai avut un accident înainte. Imediat ce am aflat ce le-a spus polițiștilor, am recunoscut că eu am condus. Nu am fost atent la ce le-a spus pentru că eram preocupat de starea victimei”, a declarat la vremea respectivă Sămărtinean, citat de pressalert.ro.

Mutruc a fost numit secretar de stat în locul lui Valeriu Lupu, demis la scurt timp după numire de premierul Ludovic Orban, după ce a fost implicat într-un accident de circulație și a refuzat să fie testat cu alcooltestul.

ȘTIRI VIDEO GdS

Corpul de control al Ministerului Sănătății face verificări DSP și SAJ Gorj

Corpul de control al Ministerului Sănătății a început verificări la Direcția de Sănătate Publică Gorj. De asemenea, controlul vizeaza și Serviciul Județean...