18.6 C
Craiova
duminică, 25 iulie, 2021
Știri de ultima orăPoliticaNationalUn nou șef la Cadastru: Un liberal de Alba cu afaceri chiar în domeniul cadastrului

Un nou șef la Cadastru: Un liberal de Alba cu afaceri chiar în domeniul cadastrului

Șeful Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Radu-Codruț Ștefănescu, a fost schimbat, potrivit unei decizii semnate de premierul Ludovic Orban, fiind numit în locul său Alexandru Laurențiu Blaga, membru PNL Alba, potrivit hotnews.

În vara lui 2019, acesta a fost acuzat de Beniamin Todosiu, președintele USR Alba, că ar fi beneficiat de bani publici pentru afaceri în domeniul cadastrului, prin firmele pe care le controlează, primind multe contracte prin încredințare directă.

Contractele au fost acordate, potrivit liderului USR Alba, de Primăria Alba Iulia, dominată de liberali, colegii de pe lista de candidați PNL la consiliul local Alba Iulia, pentru realizarea lucrărilor în vederea înscrierii în cartea funciara a străzilor și bulevardelor din municipiul Alba Iulia, scria Mesagerul de Alba în august 2019.

Reprezentantul USR mai spunea că un alt contract, a fost acordat de Primăria Gârbova, la fel, dominată de PNL, în valoare de 50.400 lei, pentru întocmirea cadastrului sistematic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Zeci de mii de brazilieni cer demiterea președintelui Bolsonaro

Zeci de mii de brazilieni au ieşit sâmbătă în...

ȘTIRI GdS