21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaRăspunsul lui Fifor pentru Teodorovici, după ce l-a făcut „șobolan”

Răspunsul lui Fifor pentru Teodorovici, după ce l-a făcut „șobolan”

Fostul secretar general al PSD, Mihai Fifor, reacționează la jignirea lui Eugen Teodorovici. Aseară, după ședința CEx în care conducerea partidului a demisionat, Eugen Teodorovici l-ar fi căutat întrebând unde e „șobolanul”.

„Nu am avut un schimb de replici cu Eugen Teodorovici, nici nu aveam cum, eu eram deja plecat către casă când înțeleg că dl Teodorovici a avut așa, un moment impetuos, căutându-mă prin partid. E stilul exotic de a face politică al domnului Teodorovici”, a spus Mihai Fifor.

În opinia sa, Fifor spune că acest apelativ nu e „un cuvânt frecvent în PSD”.

„Aș vrea ca cel puțin de acum încolo PSD să arate așa cum trebuie, adică a organizație extrem de serioasă, cu oameni competenți, care au foarte multe lucruri bune de făcut pentru țară. E absolut necesar ca pe eșichierul politic stânga românească să se revigoreze și să arate că are proiecte viabile pentru români și pentru România”, a mai spus Fifor.

Eugen Teodorovici a avut o reacție dură la adresa lui Mihai Fifor, după ședința CEx de marți seara. Deranjat că Fifor a declarat despre el că și-ar fi dat demisia, Teodorovici a ieșit din biroul în care se afla, să îl caute pe Mihai Fifor.

„Unde e? Șobolanul partidului. A zis că eu mi-am dat demisia. Minte!”, exclama Teodorovici pe holurile sediului din Kiseleff.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS