Acasă Politica National Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader, citat ca martor la DNA

Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader, citat ca martor la DNA

-

Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader a fost citat ca martor la DNA în dosarul fostului agent guvernamental la CEDO, Viorel Mocanu, au declarat pentru G4media.ro surse judiciare. Citarea a fost făcută telefonic, însă până în acest moment nu a fost stabilită o dată exactă pentru audiere, au precizat sursele G4media.

În acest dosar, fostul agent guvernamental la CEDO, Viorel Mocanu este vizat pentru că a pledat în favoarea fostului lider PSD şi în defavoarea statului român în cauza Dragnea vs România de la Curtea europeană a drepturilor omului.

Fostul preşedinte PSD – aflat acum în puşcărie ca urmare a celei de-a doua condamnări, din dosarul angajărilor fictive – a reclamat la CEDO faptul că nu ar fi beneficiat de un proces echitabil în dosarul Referendumul în care a primit prima condamnare definitivă de 2 ani de detenţie cu suspendare.

Citeşte continuarea pe G4media.

Sursag4media

ȘTIRI VIDEO GdS

Concurs anulat la Infecţioase din cauza… prea multor candidaţi

Situaţie atipică la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumologie „Victor Babeş“ din Craiova. Spitalul a anulat concursul pentru ocuparea a 17...