12.3 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalLIVE: Guvernul Orban, în Parlament la votul de învestitură

LIVE: Guvernul Orban, în Parlament la votul de învestitură

Guvernul Orban vine astăzi să primească votul de învestitură al Prlamentului, premierul desemnat fiind optimist în privința rezultatului, mizând pe cel puțin 237 de voturi. În ultimul moment, partidelor care și-au anunțat sprijinul public, mai mulți parlamentari Pro România, printre care Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu s-au alăturat demersului.

Ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului României din 4 noiembrie 2019

Ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului României din 4 noiembrie 2019. Prezentarea Programului și a Listei Guvernului de către Ludovic Orban, candidatul desemnat pentru funcția de prim-ministru și votul asupra cererii de acordare a încrederii Parlamentului asupra Programului și a întregii Liste a Guvernului.Pentru a fi la curent cu următoarele transmisiuni în direct, vă rugăm să dați like paginii Privesc.Eu!

Gepostet von Privesc.Eu am Montag, 4. November 2019

PSD boicotează ședința camerelor reunite, care va fi condusă de liberala Alina Gorghiu. Mobilizarea este maximă în tabăra partidelor care susțin noul guvern, la ședință participând și senatoarea USR Nicoleta Dinu, grav bolnavă.

Toți parlamentarii USR vor vota pentru învestirea Guvernului Orban, a declarat liderul USR, Dan Barna, înaintea votului din Parlament pentru învestirea Cabinetului PNL.

Daniel Constantin: „Majoritatea celor din Pro România nu vor veni la vot, dar sunt 6-7-posibil 8 colegi care vor vota pentru învestirea Guvernului”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Începe Sărbătoarea liliacului la Ponoarele, în Mehedinți

Sărbătoarea Liliacului, ediția 2024 are loc la Ponoarele, județul...

ȘTIRI GdS