9.6 C
Craiova
sâmbătă, 14 decembrie, 2019
Acasă Politica National Ștefan Stoica, preşedintele PNL Dolj o atacă pe Olguța Vasilescu

Ștefan Stoica, preşedintele PNL Dolj o atacă pe Olguța Vasilescu

-

Președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica, a reacționat dur la acuzaţiile aduse liberalilor de Lia Olguța Vasilescu. Aceasta a scris pe pagina sa de facebook că liberali au distribuit ulei alegătorilor, la Bechet. Ea a susținut că ar fi pus un copil să facă tot acest întreg demers de campanie.

„Olguța Vasilescu recidivează!”

„După ce PSD-iștii din Craiova, în frunte cu Olguța Vasilescu, au distribuit pe Facebook în campania electorală de la europarlamentare imaginea unui om al străzii care s-a lăsat pozat de membrii PSD, pentru trei lei, cu un steag și un balon cu însemnele PNL,  într-o încercare de discreditare a partidului nostru, astăzi, aceeași psd-iști recidivează și distribuie cu frustrare, o invenție ce are în centru un copil cu geacă albastră care își cumpărase câteva sticle de ulei și care primise un flyer de la echipa PNL.

Minciuna președintelui PSD Craiova, Lia Olguța Vasilescu, șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, care a publicat pe facebook poza unui copil aflat în piața din Bechet cu urmatorul mesaj:

„Astazi, in piata din Bechet, reprezentantii PNL distribuiau ulei alegatorilor. De remarcat ca un copil a fost pus sa faca aceasta infractiune, pentru a nu raspunde penal.”, nu poate rămâne fără răspuns.  

PNL a desfășurat o acțiune electorală în piața din Bechet

Trebuie să menționăm faptul că astăzi, în piața din Bechet organizația locală a PNL a desfășurat o acțiune electorală care a presupus distribuirea de pliante și discuții cu cetățenii prezenți. Copilul prezentat în  imaginea postată de Olguța Vasilescu nu are nicio legatură cu PNL iar povestea compusă de Psd-iști în jurul acelei imagini este doar o inventie mârsavă a unor disperați care simt că vor pierde totul.

În primăvară psd-iștii s-au folosit de un om al străzii pentru a denigra PNL. Acum se folosesc de imaginea un copil ce căra în brațe o cutie cu ulei, aruncând  asupra lui suspiciunea că ar fi participat la o faptă penală. Cel mai bun răspuns pentru aceste campanii mizerabile duse de PSD va veni de la români. Atunci, ca și acum, PSD va pierde alegerile!

Să-ți fie rușine, PSD! Să-ți fie rușine, Lia Olguța Vasilescu!”, a susținut liderul PNL Dolj, într-un comunicat de presă

ȘTIRI VIDEO GdS

Victorie de trei puncte pentru voleibaliste în ultimul joc al anului

Voleibalistele de la SCM „U” Craiova au obținut sâmbătă dimineață o victorie de trei puncte în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”, din Bănie....