Acasă Politica Tăriceanu atacat de Şefa PSD, Viorica Dăncilă

Tăriceanu atacat de Şefa PSD, Viorica Dăncilă

-

Călin Popescu Tăriceanu fostul partener de coaliţie, a fost atacat de Viorica Dăncilă în ziua votului privind miţiunea de cenzură. Șefa PSD a spus despre liderul ALDE că și-a asigurat un sfârșit de carieră lamentabil după ce a căzut în capcana lui Victor Ponta, pe care l-a catalogat „maestrul minciunilor și expertul în jocuri de culise cu finalitate zero”, potrivit Digi24.ro.

„Îl avem pe domnul Tăriceanu care a pus umărul la acest demers sortit eșecului. Cu toată experiența domnului Tăriceanu, a căzut în mod rușinos în capcana domnului Ponta și și-a asigurat un apus al carierei politice lamentabil. Asta este ceea ce se întâmplă celor care se aliază cu Ponta, premierul demisionar pe Facebook, maestrul minciunilor și expertul în jocuri de culise cu finalitate zero. Iată că nici cu președinte candidat și cu cel fugit de la guvernare în brațele lui Ponta nu ați reușit și nu veți reuși să faceți nimic bun”, a declarat Viorica Dăncilă.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Gândacul din calea autostrăzii Sibiu Piteşti, momit cu feromoni

Ministrul Fondurilor Europene susține că se poate rezolva inclusiv problema protejării gândacului pentru care Comisia Europeană a cerut explicaţii. Există soluţii pentru...