13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFiliala USR Craiova are o nouă conducere

Filiala USR Craiova are o nouă conducere

Filiala USR Craiova și-a ales un nou președinte, după demisia fostului președinte Ilie Sârbu. Noul președinte, Ioan-Paul Andrei, are 36 de ani și este de profesie inginer programator. Deține funcția de Project Manager la una dintre cele mai mari firme de IT din Craiova și este activist pentru conservarea patrimoniului arhitectural și cultural al orașului.

„Scopul nostru a rămas neschimbat: câștigarea alegerilor locale de anul viitor. Ne dorim ca orașul nostru să devină un veritabil pol de dezvoltare pentru zona de sud a țării, iar asta se poate realiza prin eficientizarea, digitalizarea și transparentizarea administrației locale, prin dezvoltarea infrastructurii orașului, în toate cartierele sale, precum și printr-o mai strânsă colaborare cu mediile de afaceri și academice locale.” 
Din cadrul Biroului Local al USR Craiova mai fac parte zece membri: vicepreședinți – Manuel Borţoi, Ruxandra Diaconu, Iulia Dudu, Florian-Eugen Ivănescu şi Bogdan Lăpădat, precum şi Ionel Florea, Cosmin Teodorescu, Paul-Cosmin Vasile, Ion Belu și Lucian Popa. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS