18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Horoscop

BERBEC
Sunteţi preocupat de relaţiile de prietenie şi încercaţi să vă determinaţi prietenii să se organizeze. Vreţi să porniţi câteva acţiuni împreună, să faceţi excursii, să mergeţi la nişte evenimente interesante, care vă pot schimba perspectiva asupra vieţii.

TAUR
Primiţi în casă persoane interesante şi pline de viaţă, care vă scot cu desăvârşire din amorţeală şi vă induc un tonus pozitiv. În dragoste aveţi parte de momente tandre care vă merg direct la inimă şi vă doriţi ca relaţia să fie cât mai serioasă.

GEMENI
Reușiţi să finalizaţi cu succes un proiect important la care lucraţi de foarte mult timp. Fiţi realist, stabiliţi-vă ţeluri clare şi nu vă abateţi de la ele. Vă simţiţi vulnerabil din punct de vedere emoţional şi vă daţi seama că acesta este motivul pentru care nu reuşiţi să luaţi o decizie în ceea ce priveşte relaţia pe care o aveţi.

RAC
Este posibil să vă lăsaţi impresionat de problemele supercomplicate ale unui amic şi să ajungeţi la concluzia tuturor celor care se implică în aşa ceva, că orice ai încerca nu iese bine. E bine să fiţi ceva mai distant. Sfaturi puteţi să daţi, dar nu vă băgaţi într-o problemă, din care nu cunoașteţi decât un singur punct de vedere.

LEU
Sunteţi omul acţiunii: faceţi totul în avans şi cu o viteză care îi uimeşte pe ceilalţi. Ar fi bine totuşi să o lăsaţi mai moale, nu de alta, dar s-ar putea ca singur să vă încurcaţi în atâtea idei. În plan amoros sunteţi foarte comunicativ şi veţi avea parte de momente maxime de distracţie şi fericire.

FECIOARĂ
În dragoste, ceva cu totul neaşteptat se poate produce. Poate fi vorba despre comportamentul partenerului de cuplu sau despre o revelaţie privind propriile sentimen-te. E indicat să luaţi cele constatate ca pe simple puncte de pornire şi să acţionaţi cu chibzuială.

BALANŢĂ
Starea este bună şi aveţi surpriza să constataţi că problemele care vă dădeau bătăi de cap încep să-şi găsească rezolvarea într-un mod inedit. Activitatea de la birou vă ţine antrenat şi focusat pe sarcini dificile şi acest lucru vă ajută foarte mult să faceţi ceea ce v-aţi propus.

SCORPION
Sentimentele dumneavoastră sunt răscolite mai mult decât de obicei şi aveţi impresia că nimeni nu vă înţelege. Dacă vă complaceţi în această stare, cei din jur se vor simţi într-adevăr daţi deoparte. Fiţi mai deschis, chiar dacă ceilalţi văd lucrurile altfel, este important să înţeleagă ce simţiţi.

SĂGETĂTOR
Sunteţi plin de energie şi această stare de spirit pe care o aveţi se transpune evident în cadrul relaţiei personale. Dispuneţi de răgaz să vă organizaţi activităţile după cum doriţi. Important e doar să nu vă pierdeţi firea.

CAPRICORN
Relaţia cu familia este în prim plan zilele astea şi sunteţi o alinare pentru cei mai mulţi dintre membrii familiei care cad pradă agitaţiei. Sfaturile dumneavoastră sunt o comoară pentru ei. Sunteţi un excelent mediator al conflictelor şi acest lucru vă aduce recunoştinţa şi afecţiunea celor din jur.

VĂRSĂTOR
Succesele au adus o schimbare în bine statutului dumneavoastră şi aveţi parte de laudele şi aprecierile persoanelor care vă văd implicat în proiecte importante. În dragoste, persoana iubită este trup şi suflet relaţiei şi aveţi parte de momente cât se poate de romantice.

PEȘTI
Sunteţi foarte deschis cu partenerul de viaţă și îi mărturisiţi tot ceea ce simţiţi. La birou sunteţi ambiţios şi, astfel, reuşiţi să duceţi la bun sfârşit toate atribuţiile. Comportamentul şi vorbele dumneavoastră au un impact sporit asupra celor din jur. Dacă simţiţi prea multă tensiune, încercaţi să faceţi câteva exerciţii fizice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS