27.6 C
Craiova
vineri, 12 aprilie, 2024

Horoscop

BERBEC
 Personalitatea vi se schimbă mult în această săptămână. Sunteţi luminos şi vorbiţi cu mult farmec. Întâlnirile cu per-soanele din anturajul apropiat sunt foarte interesante. Stările interioare fluctuează mult, recomandabilă fiind tăcerea şi retragerea din mijlocul celorlalţi. Sunt posibile mici noroace la bani şi cadouri.

TAUR
 Sufletul are nevoie de odihnă și răsfăţ în această săptămână. Gândurile tăinuite, visele premonitorii şi presentimentele vor face parte din programul cotidian. Prietenii vă sunt în preajmă. Anumite probleme de sănătate se repun în dis-cuţie. Organismul vă este destul de încercat. La sfârşitul săptămânii, recomandabile sunt activităţile de rutină, cele care presupun puţin efort fizic.

GEMENI
 Foarte interesante și provocatoare sunt, în această săptămână, relaţiile cu prietenii. Sunt posibile prietenii noi sau unele vechi pot să dispară din sfera de interes. Şi domeniile spirituale vă vor atrage atenţia și eforturile, dar nu forţaţi nota. Cariera profesională şi imaginea în societate sunt favorizate.

RAC
Sunteţi foarte atent la imaginea în societate şi la felul în care apăreţi la locul de muncă. Sunt posibile răsturnări de situaţie minunate. Unele aspecte se vor rezolva, vor dispărea, iar altele noi, benefice, se întrezăresc la orizont. Și domeniul financiar se va modifica în urma schimbărilor profesionale.

LEU
Rafinarea sufletului va fi cea mai importantă dorinţă în această săptămână. Planurile de călătorii sau de studii pot cunoaş-te răsturnări de situaţie spectaculoase. Ceva neplăceri pot apărea de la banii și bunurile comune cu partenerul de viaţă sau colaboratorii. Prudenţă și răbdare! Atenţie la locul de muncă, mai ales în relaţiile cu șefii și autori-tăţile! Discuţii aprinse și reluarea unor activităţi profesionale mai vechi.

FECIOARĂ
Începutul săptămânii aduce multă animaţie la locul de muncă. Sunt posibile situaţii dinamice. Sănătatea necesită o atenţie deosebită. Relaţiile parteneriale vor lua turnuri deosebite, dar favorabile pe termen lung. Sfaturile sau sprijinul dorit de la ceilalţi, mai ales de la partenerul de viaţă sau de la colaboratori, se vor contura în chip minunat.

BALANŢĂ
Relaţiile parteneriale vă pot aduce multe surprize în această săptămână. Sunt interesante, dinamice, cu multe ele-mente noi. Unele relaţii se pot destrăma, iar altele noi apar la orizont. Tot-odată, vor apărea cheltuieli comune cu alţii și demersuri necesare vânzării sau achiziţionării unor bunuri patrimoniale.

SCORPION
La locul de muncă sunt posibile răsturnări de situaţie, rezolvări benefice sau deschiderea unor drumuri noi. Partenerul de viaţă și colaboratorii vor dori să vă implicaţi mai mult în treburile comune. Ar fi bine să vă detașaţi uneori de treburile personale și să fiţi alături de ceilalţi. Unii au nevoie doar de prezenţa dumneavoastră.

SĂGETĂTOR
Aventurile şi distracţiile sunt pe primul loc în această săptămână. La locul de muncă vă veţi demonstra talentele și experienţa acumulată, dar ar fi bine să le faceţi cu prudenţă. Unii colegi pot interpreta greșit intenţiile dumneavoastră bune. Sănătatea vă poate da de furcă, deci implicaţi-vă numai în activităţile care vă privesc și necesită eforturi moderate.

CAPRICORN
Căminul, locul natal şi părinţii, neamurile sunt preocupările importante din această săptămână. În aceste zone sunt posibile răsturnări de situaţie, decizii majore sau schimb de opinii pe tonuri ridicate. Pe de altă parte, vor intra în sfera dumneavoastră de interes planuri de călătorii sau de studii pe termen scurt.

VĂRSĂTOR
Planurile de călătorii sau de studii sunt la mare căutare și chiar aveţi nevoie să plecaţi fie pentru a rezolva chestiuni personale și profesionale, fie pentru a studia ceva necesar în domeniul profesional în care activaţi. Atenţie la cuvinte şi gânduri, deoarece forţa de realizare a dorinţelor şi viselor este destul de mare!

PEȘTI
Capitolul financiar cunoaşte turnuri spectaculoase în această săptămână. Se pot soluţiona situaţii ce stagnează de mult, pot apare cadouri şi recompense băneşti. Atenţie la tot ce se petrece în acest sector, deoarece apar informaţii noi atât în ceea ce privește sursele dumneavoastră de venit, cât și schim-barea condiţiilor de muncă!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS