22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

BERBEC
 Uneori trăiţi din amintiri pe care le consideraţi mult mai preţioase decât ceea ce vă oferă pre-zentul, dar fiind atât de concentrat la ce frumoasă era viaţa cândva, s-ar putea să pierdeţi din vedere şanse excelente care apar acum. Da, trecutul e frumos, merită să îl folosiţi ca pe o resursă de energie pozitivă.

TAUR
 Numai de dumneavoastră depinde să restabiliţi echilibrul într-o situaţie care nu ar face plăcere nimănui. Ştiţi care este leacul acestei situaţii şi veţi descoperi că orice problemă are rezolvare dacă adoptaţi o atitudine optimistă, tonică, pozitivă. Luptaţi cu stările depresive ale celor din jur, spuneţi nu condiţiilor impuse de alţii.

GEMENI
 Lumea apelează cu încredere la dumneavoastră pentru că aveţi reputaţia de judecător imparţial şi corect, care întotdeauna dă cele mai juste verdicte. Veţi analiza la rece situaţia de faţă şi vă veţi exprima părerea cu argumente logice incon-testabile. Ascultaţi variantele tuturor pentru a extrage o concluzie care să restabilească ordinea.

RAC
Staţi ce staţi în umbră, dar şi când ieşiţi în faţă şi vă exprimaţi punctul de vedere vă remarcaţi pentru că emiteţi o idee strălucită ce merită ascultată cu res-pect de toată lumea. Sunteţi primul în orice confruntare intelectuală, iar competiţiile nu vă sperie deloc pentru că vă simţiţi bine pregătit.

LEU
Ori vă bate gândul să plecaţi la drum lung cu un scop foarte motivant, ori de departe vine acum către dumneavoastră o veste profitabilă, care vă poate rezolva o serie de probleme. Pe de altă parte, drumurile sunt ceva mai costisitoare, fie că investiţi o sumă mare în întreţinerea maşinii, fie că trebuie să cumpăraţi un bilet scump pentru a ajunge la o destinaţie mult visată.

FECIOARĂ
Sunteţi ţinut pe loc de atitudinea pesimistă a celor care vă ţin companie. Mai bine ieşiţi din astfel de medii, pentru că prezenţa lor nu vă face bine, ci vă taie tot elanul pentru ce vroiaţi să faceţi. Ei vă spun mereu că nu se poate, că nu e bine, că nu va ieşi nimic, şi, pentru că sunteţi într-o pasă emoţională hipersensibilă la stimuli negativi, ajungeţi să plângeţi unul pe umărul altuia.

BALANŢĂ
Valorile cele mai importante ale relaţiei de iubire pe care o dezvoltaţi gravitează în jurul corectitudinii. Că e vorba de fidelitate, de sinceritate sau de recunoaşterea adevărului, veţi vedea că acestea fac cel mai bine relaţiei sentimentale şi o aşază din start pe un teren mai sigur.

SCORPION
Vi se pare incorect ca o persoană să îşi ofere serviciile însoţite de o mulţime de condiţii. Ce are de oferit vi se cuvine cumva, de aceea vă deranjează faptul că vine cu o listă întreagă de pretenţii. Mai bine încercaţi să vă descurcaţi singur, pentru că a apela la ajutorul cuiva ştiind că vine o zi când el va cere dublu nu e deloc cea mai bună idee.

SĂGETĂTOR
Nu sunteţi întotdeauna cel mai corect, cel mai bun, cel mai curat, şi trebuie să recunoşteţi asta, înainte de a veni altcineva să vă descrie în cuvinte dezonorante. Dacă vă simţiţi cu musca pe căciulă pentru un gest cu care nu vă mândriţi, aveţi acum şansa de a privi lucid la faptele personale ca să le reparaţi de urgenţă. Bucuraţi-vă că nu apar sancţiunile, ci doar vi se dă minunata şansă de a vă recupera imaginea!

CAPRICORN
Poate chiar energia în exces e principalul inamic al planuri-lor, pentru că nu o investiţi în cele mai profitabile direcţii. În loc să o valorificaţi în proiecte de anvergură, în competiţii importante, în luptă spre a vă remarca înaintea altora mai buni decât dumneavoastră, s-ar putea s-o canalizaţi spre nervozitate, ceartă, răzbunare.

VĂRSĂTOR
Înarmaţi-vă cu tot arsenalul de energie şi de resurse, pentru că sunteţi pe cale să intraţi într-o adevărată competiţie de idei şi de forţe pentru a obţine ceea ce vă doriţi. Merită efortul, merită să trageţi tare, chiar şi peste puteri, dacă aşa vi se pare, deoarece la final vă aşteaptă răsplata maximă pentru tot ceea ce aţi investit.

PEȘTI
Pentru că în trecut a mai avut loc un moment similar celui de acum, vă cam lipseşte curajul să mai încercaţi o dată, ca nu cumva să repetaţi greşeala de odini-oară. Nu teama e atitudinea cea mai potrivită în această situaţie, ci înţe-lepciunea, semn că v-aţi asumat erorile trecutului şi ştiţi mult mai bine cum să acţionaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS