12 C
Craiova
miercuri, 28 februarie, 2024

HOROSCOP

BERBEC
Lucrurile încep să meargă bine, chiar foarte bine. Ai capacitatea de a gândi practic și constructiv, ai logica perfectă, clară, concentrată, iar toate acestea te fac activ și eficient, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Nu te lăsa pradă unor îndoieli ocazionale.

TAUR
Fii diplomat și nu te lansa în discuţii în contradictoriu. Nu merită să-ţi expui punctul de vedere unor oameni care oricum nu aud pe nimeni și nu înţeleg nimic. Primești o veste bună de la cineva care se oferă să te ajute într-o problemă personală.

GEMENI
Adunările sunt locul tău preferat azi. Ai nevoie de oameni în jur, ai nevoie de socializare și de comunicare intensă. Un mesaj așteptat te poate ajuta mai mult decât crezi, atâta vreme cât îl vei înţelege exact. Relaţiile cu toţi cei din jurul tău sunt calde și agreabile.

RAC
Impresiile emoţionate ale unor momente trecute, pe care le simţi azi, nu-ţi afectează pragmatismul. Nu ai timp de sentimentalisme și lamentări, ești profund ancorat în realitate, trăiești intens fiecare clipă și te bucuri de realizări. Seara te relaxezi alături de cei dragi.

LEU
Cineva îndepărtat are nevoie de suport moral și îţi cere, în mod neașteptat, ajutor. Ești confuză și nu știi ce să faci. Viaţa sentimentală este bună, partenerul este lângă tine și la bine, și la greu. Te va ajuta să găsești soluţii și te va susţine indiferent ce vrei să faci.

FECIOARĂ
E posibil să începi o nouă activitate și ai emoţii mari. Nu te îngrijora, te vei descurca perfect. Dacă dispui de mai mulţi bani, cumpără-ţi ceva nou de îmbrăcat, ca să te simţi bine în piela ta și să ai detașarea și degajarea care să te facă să fii cu adevărat apreciată.

BALANŢĂ
Dacă vei gândi negativ mult timp, vei ajunge să le vezi pe toate în negru, chiar și atunci când nu sunt. Bucură-te de viaţă! S-ar putea să vină zile cu adevărat triste și complicate. Ceea ce este acum, este o altfel de normalitate, pe care trebuie să o acceptăm.

SCORPION
Este o zi bună, dacă nu cauţi rezolvări majore la probleme. Ai abilitatea de a face faţă situaţiilor complicate și poţi fi un veritabil conducător de oști. Ar fi util să reconsideri unele decizii luate anterior și să comunici deschis, fără temeri și fără prejudecăţi.

SĂGETĂTOR
Este posibil să vină niște bani pe care nu i-ai luat în calcul. Ai mici complicaţii și întârzieri în a-ţi atinge obiectivele, dar asta nu e o problemă majoră. Găsești echilibru în relaţiile tale de suflet și ești avantajat de faptul că ești înţeles, apreciat și iubit.

CAPRICORN
S-ar putea să te simţi emoţionat astăzi, dar este important să rămâi la rutina ta. Energia care presează pe tine este copleșitoare și este bine dacă poţi face cumva să-ţi întărești rezistenţa psihică și fizică, alegând activităţi pașnice în locul celor stimulative și provocatoare.

VĂRSĂTOR
Nu este una dintre cele mai bune zile ale tale, dar nu este nici pe departe una proastă. Sunt câteva obstacole mino-re, deoarece pierzi energia primită de la astre. Aceste eșecuri minore pot fi depășite ușor de un spirit atât de viu ca al tău.

PEȘTI
Îţi pulsează energia în vene, dar nu este momentul pentru acţiuni radicale. Fii cumpătat și păstrează echilibrul. Este posibil să te simţi decis să faci un pas important, dar ar fi bine să o iei mai ușor. Totul se va rezolva cum este mai bine doar dacă ai răbdare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS