10.6 C
Craiova
miercuri, 4 octombrie, 2023

Horoscop

BERBEC
Jucaţi un rol salvator pentru o persoană care are nevoie de sfaturile dumneavoastră ca de aer. Aveţi mai multă experienţă şi veţi împărtăşi din ea cu multă plăcere. Nu puneţi la suflet ceea ce auziţi de la prieten, pentru că pe imparţialitatea şi judecata dumneavoastră rece mizează atunci când vă caută pentru o îndrumare.

TAUR
Nu plecaţi urechea la criticile răutăcioase ale celor din jur, pentru că ei nu au cum să vă înţeleagă planurile. Important e să credeţi cu tărie în ele şi să nu vă lăsaţi oprit din elan de astfel de oameni puşi mereu pe comentarii maliţioase.

GEMENI
Nu insistaţi să vă ocupaţi azi de un proiect dacă vedeţi că toate merg de-a-ndoaselea. E o senzaţie ciudată de blocaj, simţiţi că orice aţi face, tot nu vă iese, dar ziceţi mersi că vă puteţi permite o zi de pauză. Azi oricum nu înaintează nimic, lucru frustrant pentru o fire activă ca dumneavoastră.

RAC
Sunteţi mulţumit de cursul anumitor evenimente, chiar dacă încă nu se petrece nimic ieşit din comun, dar această normalitate e binevenită. Trataţi orice hop, orice impas, orice obstacol care se mai iveşte ca pe ceva absolut firesc în evoluţia spre succes, nu-i daţi mai multă importanţă decât merită.

LEU
Faceţi o pauză din ritmul alert în care sunteţi prins, pentru că, momentan, sunteţi demoralizat şi demotivat. Înainte de a duce mai departe ce aţi început, căutaţi să vă iertaţi propriile erori, să reparaţi ceea ce vă nemulţumeşte, pentru că stă în puterea dumneavoastră să faceţi asta.

FECIOARĂ
Sunteţi blocat într-un punct din care nimic nu mai mişcă, nimic nu mai înaintează. Nu vă cramponaţi de un banal hop, nu e nici primul, nici ultimul din planurile în desfăşurare. Dacă trebuie să staţi pe loc, e semn că e bine să mai analizaţi un pic situaţia.

BALANŢĂ
Nu comparaţi norocul dumneavoastră cu al altora, pentru că viaţa nu e echitabilă. Nu plecaţi urechea la poveştile triste ale celor din jur când vă merge de minune şi nici invers. Roata vieţii se învârteşte şi fiecare are parte de succese și de eșecuri, ca atare, aveţi răbdare pentru că toate vă revin la un moment dat.

SCORPION
Indiferent cum e vremea afară, aveţi nevoie urgentă de aer curat! Permiteţi-vă această evadare în natură ca o salvare, pentru că acolo, sub cerul liber, privind linia orizontului, trăgând aer proaspăt în piept, parcă toate se aşază altfel în viaţă.

SĂGETĂTOR
Lucrurile cele mai bune sunt şi cele mai simple, de aceea azi găsiţi un motiv de bucurie chiar şi în cele mai mărunte preocupări. Nu aveţi pretenţii imense de la ceea ce întâlniţi pe parcursul acestei zile, ci reuşiţi să zâmbiţi de la un fleac care apare într-un ambalaj atât de plăcut încât vi se pare fantastic!

CAPRICORN
Ca să treceţi peste momentul jenant la care vă supune azi un rival, trebuie să faceţi mari concesii, dar sunteţi obişnuit cu astfel de situaţii. De data aceasta sunteţi cel care renunţă la orgoliu pentru a-i da celuilalt dreptate, dar sunteţi convins că sacrificiul dumneavoastră e un gest înţelept.

VĂRSĂTOR
Schimbul de cuvinte dulci, de declaraţii de dragoste şi de semnale de prietenie şi simpatie e la cote maxime acum. Îl simţiţi pe cel drag pe aceeaşi lungime de undă şi vă răspunde cu aceeaşi monedă la încercările dumneavoastră de apropiere. Seducţia este şi ea favorizată, deci să nu vă miraţi că descoperiţi priviri admirative îndreptate spre dumneavoastră.

PEȘTI
Aţi ajuns la un nivel care vă inspiră încredere şi stabilitate, poate o carieră bine conturată în care vă simţiţi în siguranţă, poate o viaţă de familie tihnită şi frumoasă, poate o afacere care merge bine şi vă oferă satisfacţie, deci aveţi numai motive de mândrie şi de optimism.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS