10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

BERBEC
Viaţa sentimentală cunoaşte o perspectivă nouă, iar inima bate mult mai tare, pentru că sunteţi atras de un vis nou. Poate cineva interesant v-a captat atenţia şi deja aşteptaţi cu nerăbdare următoarele întâlniri. Tot ce faceţi e în avantajul persoanei iubite şi când vedeţi fericirea pe chipul ei, sunteţi motivat să mergeţi şi mai departe.

TAUR
Sunteţi un exemplu de succes în ochii multora. Unii chiar se compară cu dumneavoastră, lucru care poate genera şi invidii, dar și admiraţie, pentru că unii chiar vor să vă calce pe urme. Fiţi conştient de valoare, nu fiţi modest şi nici nu vă priviţi cu ochi critici, pentru că aţi ajuns aici prin efort susţinut şi studiu îndelungat.

GEMENI
Luptaţi cu banalitatea care se aşază peste un anumit proiect de la care aveaţi alte aşteptări. La cât de mult aţi muncit şi aţi luptat pentru rezultatele spre care aţi pornit cândva, e şi normal să nu vă mulţumiţi cu un rezultat neînsemnat. Doreaţi altceva, altele erau pretenţiile, dar mai puteţi schimba lucrurile.

RAC
Este o zi fără spor, pentru că tot ce începeţi ajunge repede la un hop greu de trecut. Faceţi un pas mare, dar e urmat de alţi doi paşi mici înapoi, ca atare, la finalul zilei, vă veţi da seama că nu aţi făcut nici un progres, ci aţi bătut pasul pe loc.

LEU
Dacă planurile nu mai aduc nimic nou de la o vreme şi vedeţi că au încetinit, ar fi bine să vă gândiţi la altă direcţie. O cât de mică schimbare în peisaj ar putea relansa lucrurile într-un sens promiţător.

FECIOARĂ
Nu vă lăsaţi influenţat de criticile şi limitele pe care vi le impun cei din jurul dumneavoastră. Deţineţi toate resursele necesare pentru a ajunge acolo unde v-aţi propus cu singura condiţie de a rămâne imun sau surd la încercările unora de a vă pune beţe în roate sau de a strecura frica în suflet.

BALANŢĂ
Trebuie să cereţi informaţii şi din alte surse, în afară de cea pe care o aveţi azi la dispoziţie, pentru că aţi putea fi indus în eroare de o persoană care inspiră încredere, la prima vedere, dar dacă vă luaţi după sfaturile sale, vă veţi trezi în faţa unui impas.

SCORPION
Nu ştiţi ce să apreciaţi mai mult la persoana iubită: încrederea şi fidelitatea pe care vi le arată sau frumoasele cuvinte de amor pe care le şopteşte. Aveţi nevoie şi de unele, şi de altele, pentru că o relaţie adevărată nu poate exista fără gesturi de afecţiune, dar nici fără fapte concrete care să susţină vorbele.

SĂGETĂTOR
Reuşita proiectelor începute depinde mult de tovarăşii pe care îi atrageţi alături pentru acelaşi scop. Trebuie să fiţi foarte atent la colaboratori, pentru că aveţi tendinţa de a aduna oameni pesimişti, negativiști, care v-ar putea pune doar beţe în roate la orice pas.

CAPRICORN
Nimic nu ţine veşnic, mai ales ce e legat de sentimente, deci nu speraţi că un lucru care vă face fericit acum va ţine aşa mult şi bine. Păstraţi din tot ce simţiţi acum doar ce vă poate ajuta cu adevărat. A rămâne cramponat într-o emoţie, bună sau rea, se va dovedi a fi un dezavantaj.

VĂRSĂTOR
Visele de a evada din cotidian se vor împlini curând, pentru că începeţi să pregătiţi de pe acum terenul pentru un astfel de eveniment fericit. Vă gândiţi la vacanţe, la concedii, la călătorii care vor avea ca scop eliberarea de stres. Poate chiar plecaţi azi la drum, iar ceea ce veţi găsi pe parcurs are un efect benefic asupra psihicului.

PEȘTI
Nu ştiţi cum să reacţionaţi în situaţia de faţă: să vă bucuraţi că vi se acordă o şansă atât de bună şi să profitaţi de ea sau să fiţi mai circumspect şi să mai aşteptaţi detalii? O fire optimistă ar fi tentată să privească latura bună a evenimentelor, dar intuiţia vă spune să mai staţi, să nu spuneţi hop până nu săriţi pârleazul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS