11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

BERBEC
Stresul din familie te împinge la acţiuni riscante, participarea la jocuri de noroc îţi poate aduce pagube. Decât să faci scenarii nerealiste, mai degrabă consultă-te cu cei apropiaţi și află părerea lor cu privire la planurile tale. Dacă practici regulat un sport, ar fi bine să iei o pauză, așa îţi iei timp și pentru odihnă.

TAUR
Poate că ar fi mai bine să amâni luarea unei decizii în ceea ce privește evoluţia ta pe plan profesional. Apelează la sfatul cuiva cu experienţă din familie sau înscrie-te la un curs de perfecţionare. Vei constata că îţi vei da frâu liber imaginaţiei pentru a te bucura de tot ce este mai bun în viaţă.

GEMENI
Nu pleca urechea la ceea ce spun cei din anturaj, s-ar putea ca aceștia să aibă scopul de a te destabiliza sau de a te înlătura din funcţie. Evită să începi ceva nou, e risc de pierderi financiare. Configuraţia astrală este favorabilă pentru planuri profitabile de viitor.

RAC
Familia se plânge de acţiunile tale de astăzi și de comportamentul mai greu de înţeles. Încearcă să le explici motivele pentru care ești indispus, așa vei atrage compasiunea lor. Se recomandă mai multă diplomaţie și sinceritate, pentru a evita conflictele.

LEU
Poate că ar fi mai bine să eviţi întâlnirile cu prietenii. Se pare că nu vei fi bine văzut, deoarece nu vei putea renunţa să afișezi un aer de superioritate. Mai bine te sfătuiești cu cineva din familie care te-ar putea ajuta cu un sfat înţelept cu privire la acea decizie importantă pe care vrei să o iei.

FECIOARĂ
A venit vremea în care trebuie să realizezi că te autosabotezi, iar nimeni nu poate să trăiască în locul tău. Posibil că îţi va fi mai greu, deoarece va trebui să te orientezi spre interior mai mult decât spre exterior.

BALANŢĂ
Astăzi faci cunoștinţă cu partea spirituală a vieţii și vei observa că nimic nu este întâmplător. Dacă ești stresat din cauza unei chestiuni financiare sau juridice, încearcă să nu o transferi celor din anturaj și nici partenerului de viaţă. Caută soluţii și metode pentru a îmbunătăţi ceea ce ai de făcut.

SCORPION
Ești tentat să dai curs provocărilor venite din Univers, însă ar fi bine să mai lucrezi la asumarea responsabilităţii. Nu este o zi bună pentru a face acţiuni riscante pe plan financiar. Impulsivitatea de acum te poate costa timp și bani, mai bine acumulează mai multe informaţii înainte de a acţiona.

SĂGETĂTOR
Grija obsesivă este sufocantă și te conduce la un comportament care poate fi interpretat greșit. Încearcă să îţi stăpânești gândurile negative și să trăiești în prezent. Ideile creative te ajută să găsești soluţii la orice problemă.

CAPRICORN
Ziua aduce momente de revelaţie pe partea profesională, un nou job, o posibilă călătorie în scop de serviciu. Apare risc crescut de a provoca o ceartă cu partenerul de viaţă, care ar putea avea urmări neplăcute pe termen lung. Încearcă să-ţi temperezi nervozitatea și să te detașezi de ceilalţi și de probleme.

VĂRSĂTOR
În sfera profesională, apar noi posibilităţi de afirmare, însă și ceva stres, revin proiectele nefinalizate. Din punct de vedere afectiv, s-ar putea ca azi să începi să primești complimente, declaraţii de dragoste, chiar va fi un moment în care totul va părea prea frumos ca să fie adevărat.

PEȘTI
Începutul zilei este marcat de tendinţa de afirmare în carieră. Vei căuta calea optimă pentru a rezolva unele responsabilităţi la locul de muncă, ceea ce îi va mulţumi pe șefi. Pe partea de sănătate se pare că te vei simţi impulsionat să începi o dietă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS