16.7 C
Craiova
duminică, 28 mai, 2023

Horoscop

BERBEC
Cariera este în schimbare și poate cunoaște cote nesperate sau o răsturnare de planuri. Apar la tot pasul semne care sugerează faptul că vei intra pe calea cea bună, chiar dacă acţiunile te vor scoate din zona de confort.

TAUR
Starea de bine se simte în jurul tău. Poate că o să ai și momente de sarcasm, dar îţi sporesc șarmul, te ajută să atragi atenţia cuiva din anturaj. Socializează, azi sunt șanse sporite de a reuşi material și de a asigura cele necesare traiului.

GEMENI
Vestea că trebuie să faci azi o treabă sau o călătorie neașteptată în interes de serviciu s-ar putea să te indispună. Nu te simţi în formă bună și de aceea faci tot posibilul să o amâni, dar amânarea treburilor nu este o soluţie bună.

RAC
Există șanse să spui vorbe grele sau să faci acţiuni pe care le vei regreta. Capacitatea de comunicare este foarte bună. Este momentul să laşi în urmă parteneriatele vechi ce nu funcţionează și nu exagera cu acţiuni care se dovedesc inutile.

LEU
Pe plan financiar ești dispus să îţi asumi noi responsabilităţi, dar reușita pe termen lung depinde și de înscrierea pe care ai putea să o faci azi la un program de perfecţionare. O zi plină de creativitate, inspiraţie și încredere în viitor.

FECIOARĂ
Ar trebui să preiei iniţiativa pentru a limpezi o situaţie, ai idei creative. Caută ajutor în familie, aceasta te cunoaște cel mai bine, iar împreună veţi găsi soluţia cea mai bună. Ai tăi își fac griji pentru tine, liniștește-i pentru a nu le crea alte probleme.

BALANŢĂ
Ţi se arată o cale de a implementa tot ceea ce a venit nou în ultima perioadă. Încearcă să organizezi totul pe calea logică, raţională, concentrează-ţi energia pe ceea ce ai de făcut. Profesional, ziua aduce posibilitatea unei promovări, avansări, vânzări.

SCORPION
Este posibil să ai o zi dificilă în relaţia de cuplu. Partenerul dă vina pe tine pentru o situaţie inopinată, care va genera o problemă. Mai bine nu cere ajutor din exterior, tot ce ai nevoie se găsește în interior, tu ești conectat acum la intuiţie.

SĂGETĂTOR
Abundenţa ideilor și soluţiilor care îţi trec prin minte te vor transforma într-o persoană greu de suportat. Încearcă să-ţi faci ordine în minte și să comunci în mod, clar și concis. Poţi încerca să rezolvi unele chestiuni administrative, gospodărești.

CAPRICORN
Sunt șanse mari să întâlneşti o persoană grijulie de care ai nevoie pentru a reuși în ceea ce ţi-ai propus. Pe seară auzi de un chilipir: o casă, o mașină, un teren, un obiect pe care ţi-l doreai de mult. Nu încerca să-ţi impui punctul de vedere.

VĂRSĂTOR
Tendinţa de a filosofa te va îndepărta de la problemele financiare și te va ajuta să te echilibrezi pe plan psihic. Lăsă-ţi instinctul de proprietate să se activeze, iar dorinţa de a face bani să te conducă spre noi provocări financiare.

PEȘTI
Un fost colaborator îţi propune întoarcerea la un loc de muncă sau să intri într-un proiect. Nu eşti tentat de mirajul unei reușite de moment, depune eforturi pentru a te remarca profesional. Dacă ţi se propune o investiţie mare, fii chibzuit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS