11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

BERBEC
Dacă nu aţi găsit încă o cale de exprimare a propriei creativităţi şi care să vă aducă şi satisfacţie, căutaţi-o astăzi şi mai atent. Aţi putea primi azi o idee excelentă care, dacă va fi pusă în practică urgent, s-ar putea să genereze un cumul de elemente de bun augur care, toate la un loc, ar putea crea ceea ce numiţi fericire.

TAUR
Trebuie să vă ocupaţi de un aspect care nu vă face nici o plăcere, dar de care nu puteţi scăpa, ca atare tăceţi şi suportaţi situaţia aşa cum e. Consideraţi-l un sacrificiu necesar pentru a vă asigura mai apoi o evoluţie fără probleme.

GEMENI
Nu judecaţi pripit situaţia prin care treceţi, pentru că mai sunt încă unele etape de parcurs până ajungeţi la un nivel mai limpede, pe care să-l puteţi înţelege corect. Mai aşteptaţi, lucrurile sunt încă într-o continuă schimbare, nu se poate spune că a atins nivelul maxim de la care puteţi extrage o concluzie.

RAC
Atâtea planuri măreţe vă motivează, dar vă şi epuizează la un moment dat, ca atare reveniţi un pic cu picioarele pe pământ ca să vă odihniţi. Unii spun că parcă aţi trăi prin stele, că visaţi cu ochii deschişi, că nu se poate vorbi cu dumneavoastră cât timp sunteţi concentrat numai la ţelurile cele mai înalte.

LEU
De multe ori, cele mai frumoase opere de artă se nasc din suferinţă, din tristeţe, în momentele în care inima artistului plânge. Acelaşi lucru îl puteţi face astăzi, pentru că vă apasă o povară pe suflet, plângeţi surd în sinea dumneavoastră pentru o pierdere sau un eşec.

FECIOARĂ
Nu pretindeţi lucruri imposibile de la partener, ci priviţi-l cu realism. Renunţaţi la speranţe absurde, la vise deşarte, la iluzii de perfecţiune, pentru că ştiţi că nu sunt posibile. Mai bine vă implicaţi în relaţie cu ceea ce sunteţi, acceptându-l pe cel din faţă aşa cum este.

BALANŢĂ
În mediul obişnuit, în care toate păreau aşezate pe un teren banal şi liniştit, apare astăzi o situaţie neprevăzută care vă dă peste cap tot calmul. E o veste cu efect fulgerător, care cere din partea dumneavoastră o reacţie foarte promptă.

SCORPION
Mai lăsaţi de la dumneavoastră, nu mai treceţi în revistă, la nesfârşit, acele lucruri din trecut care nu au ieşit chiar aşa cum aţi fi dorit. Sunt momente în care, ca să treceţi pe un nivel mai bun, e nevoie să abandonaţi balastul care nu vă mai trebuie, şi acelaşi lucru trebuie să-l faceţi azi.

SĂGETĂTOR
Sunteţi cel care spune nu abundenţei de ocazii bune care vă înconjoară. Probabil v-aţi fixat gândul asupra unui unic simbol care pentru dumneavoastră ar însemna fericirea şi dacă acela nu vine încă, aveţi tendinţa să spuneţi că nu aveţi nimic. Ori, a avea ceva nu înseamnă neapărat să aveţi doar acel lucru de care v-aţi legat toate speranţele.

CAPRICORN
Nu vă gândiţi cu dispreţ sau cu o atitudine de perpetuu nemulţumit la lucrurile bune pe care le aveţi, pentru că, dacă v-aţi raporta un pic la cei care nu au ceea ce deţineţi acum, v-aţi da seama cât de norocos sunteţi. Apropiaţi-vă de cei care nu au avut aceeaşi soartă fericită ca a voastră.

VĂRSĂTOR
Sunteţi foarte mulţumit de relaţia de cuplu, pentru că vă simţiţi ocrotit, liniştit, având alături un om pe care vă puteţi baza. Chiar dacă nu sentimentele primează acum între voi, ci alte valori care dau consistenţă şi stabilitate relaţiei, puneţi mare preţ pe comunicarea dintre voi.

PEȘTI
Nu tot ce auziţi este neapărat şi adevărat, ca atare înainte de a pune în practică unele sfaturi, verificaţi-le! Poate la originea celor auzite stă o utopie, ceva ce nu vi se potriveşte sau nici măcar nu e verificat, de aceea e bine să citiţi mai mult, din mai multe direcţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS