21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Apar mici probleme de sănătate pe care ar trebui să le investigați. Niciodată nu este un semn bun când vă confruntați cu dureri de cap. Nici vremea de afară nu vă prea ajută să fiți mai veseli, dar ziua trece destul de repede, vă ocupați timpul cu sarcini de lucru și când ajungeți acasă, vă puteți liniști puțin.

Taur
Este timpul să puneți în aplicare marele plan la care lucrați și pe care l-ați ținut secret față de colegi și apropiați. Implică o schimbare de job, dar astrele vă surând, iar decizia va fi una care vă va aduce noroc. Rămâneți pozitivi și încercați să nu îi faceți pe ceilalți geloși cu entuziasmul vostru. Cel mai bine este să rămâneți modești.

Gemeni
Vremea v-a dat peste cap, gerul va trece curând. La locul de muncă lucrurile se desfășoară lent, iar asta vă deranjează peste măsură. Ar trebui să profitați că nu prea aveți activitate și să vă liniștiți puțin. Poate aveți timp să vă aranjați biroul, să vă gândiți de ce mai aveți nevoie pentru a vă simți mai confortabil la serviciu.

Rac
Nu ester prea târziu să vă stabiliți rezoluții pentru 2021. Dar nu cădeți în capcana rețelelor sociale și nu vă setați obiective ne-realiste. Gândiți-vă exact ce fel de persoană sunteți și ce doriți să îmbunătățiți, ce vi se potrivește. Nu ar strica să încercați să economisiți mai mult, să mai conștientizați în ce cheltuieli vă băgați.

Leu
Căutaţi să vă amintiți mo-mente plăcute din ultimii ani. Poate cel mai bine ar fi să reluaţi legătura cu persoanele cu care aţi petrecut momentele respective. Acesta ar putea fi primul pas spre legare unor noi prieteni trainice şi care vă pot asigura, pe viitor, puncte de sprijin importante pentru a depăși momente mai puţin plăcute.

Fecioară
Aveţi tendinţa de a spune din start tot ceea ce gândiţi, iar acest lucru s-ar putea să nu fie unul tocmai rău. Există persoane importante care ar putea aprecia sinceritatea voastră şi care v-ar putea oferi un impuls în viaţa profesională, astfel încât să ajungeţi mai aproape de îndeplinirea unor obiective de mult visate.

Balanţă
Nativii Balanţă sunt stăpâni pe ei şi ştiu ce au de făcut. Important este să nu se abată de la plan pentru că riscă să ajungă în situaţia de a nu mai lua cele mai bun decizii. Orice pas greşit, survenit după o analiză a situaţiei mai degrabă emoţională decât pragmatic, s-ar putea să vă îndepărteze de îndeplinirea anumitor obiective.

Scorpion
Aveţi probleme cu banii, după ce aţi cheltuit peste măsură sau nu aţi obţinut atât de mulţi bani cât vă aşteptaţi. Pentru a fi mai siguri de revenire, asiguraţi-vă că documentele pe care le semnaţi sunt, într-adevăr, în favoarea voastră şi nu vă lăsaţi influenţaţi de persoane care poate vor să profite de situaţia în care vă aflaţi.

Săgetător
Rutina voastră zilnică ar trebui să vă țină destul de ocupat. Nu există nicio îndoială despre asta, dar veți avea de-a face și cu situații plăcute și neașteptate care apar în ultimul moment. În loc să vă supărați, bucurați-vă de pauza din rutină. Aţi putea să vă întâlniţi cu o persoană minunată.

Capricorn
Aţi putea avea abordări la nivel de conducere, care ar putea fi deosebit de utile pentru dvs., chiar dacă la început nu vă va părea așa. Dacă ştiţi să abor-daţi problema, s-ar putea chiar să aveţi parte de un câştig suplimentar. Acasă vă aşteaptă o zi liniştită în sânul familiei, care ar putea să vă ajute să vă relaxaţi şi să uitaţi de toate.

Vărsător
Cei cu care lucraţi de luni de zile vor fi fericiți să vă sprijine, indiferent de ce sau când aveți nevoie de ei. Ar fi bine să-i lăsaţi să o facă. Lăsaţi mândria la o parte. Puteţi să faceţi asta. Și gândiți-vă cât de bine se vor simți ei înșiși, după ce vor realiza că aţi apelat la ei. Într-un final, veţi conştientiza că a fost bine pentru toţi.

Peşti
Visele voastre ar putea fi profetice în acest moment, încercaţi să vi le aduceţi aminte atunci când vă treziţi. Ar fi un moment potrivit pentru a începe un jurnal de vis. Să urmăriţi ce face mintea voastră în timp ce dormiţi vă poate ajuta să vă daţi seama ce se întâmplă în lumea reală. Și veţi ajunge să știţi mai mult despre voi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS