10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Staţi foarte bine în zona comunicării. Astăzi aveţi tendinţa să spuneţi vrute şi nevrute, să purtaţi conversaţii interminabile la telefon sau să căutaţi mereu compania anturajului, pentru a povesti despre o grămadă de experienţe trecute.

Taur
Zona banilor este frumos stimulată astăzi, ceea ce înseamnă că puteţi profita de ocaziile care se ivesc, pentru a discuta cu un şef şi a vă cere unele drepturi băneşti sau pentru a găsi nişte soluţii noi, de creştere a profitului unei afaceri. Însă, există o uşoară tendinţă de a fi rigid sau de a vă supraevalua munca.

Gemeni
Nu prea puteţi să staţi şi să leneviţi. Dimpotrivă, este o zi agitată, cu multe discuţii si multă informaţie care vine spre voi. Este posibil, ca la un moment dat, să vă fie destul de greu să vă organizaţi timpul eficient sau să duceţi la bun sfârşit ceea ce începeţi, pentru că mereu apar lucruri neprevăzute, care vă captează interesul.

Rac
O zi potrivită pentru a face tot felul de calcule, pentru a strânge date şi a gândi strategii parteneriale şi financiare. Este foarte important să fiţi detaşat şi receptiv, pentru a putea vedea întregul tablou. Fiţi atent la informaţiile pe care le primiţi.

Leu
Prima jumătate a zilei este plină de conversaţii interesante şi, mai mult decât atât, vă poate conferi sentimentul creşterii popularităţii. Exercitaţi un magnetism incredibil asupra oamenilor cu care intraţi în contact, stârniţi admiraţia şi inspiraţia, prin cuvinte sau prin simpla prezenţă.

Fecioară
Se anunţă nişte discuţii cu şefii sau colaboratorii, care au drept scop clarificarea unor neînţelegeri sau gestionarea unor schimbări de la locul de muncă. Este un moment bun pentru astfel de discuţii, pentru că mobilitatea mentală şi discursul inteligent vă ajută să obţineţi câştig de cauză.

Balanţă
Probabil că vă preocupă reuşita unui proiect sau viitorul, în general. În orice caz, este un moment bun pentru a stabili următorii paşi de făcut pentru a vă atinge nişte obiective, profesionale sau sentimentale. Este posibil, de asemenea, să planificaţi o călătorie sau să apelaţi la sfatul unui mentor.

Scorpion
Siguranţa materială, de confort obţinut cu ajutorul celor din jur, de securitate emoţională sunt priorităţile voastre. Vă doriţi să păstraţi toţi parametrii din viaţă la un nivel constant. Şi se pare că această nevoie vă este satisfăcută, prin sprijinul financiar primit de la partenerul de viaţă sau de afaceri.

Săgetător
Aveţi un impuls puternic de a socializa, dar şi şansa de a vă promova într-un cerc social extins. De asemenea, trebuie să fiţi receptiv la părerile partenerului şi dispus să discutaţi cu acesta despre frământările ce vizează un contract sau un demers juridic care s-a poticnit.

Capricorn
Se poate vorbi despre o mare forfotă la locul de muncă. Se produc multe schimbări în program şi apar tot felul de lucruri de rezolvat, ceea ce înseamnă că e nevoie să fiţi flexibil şi adaptabil, pentru a face faţă cu bine. Succesul acestei zile mai depinde şi de calitatea informaţiei pe care o transmiteţi.

Vărsător
Astăzi, nu vreţi decât să trăiţi după pofta inimii, fără niciun fel de constrângeri şi limitări. Probabil că sunteţi dispus să amânaţi o serie de sarcini lucrative şi responsabilităţi, pentru a vă dedica timpul fie persoanei iubite, fie unor activităţi creative/distractive.

Peşti
O zi potrivită pentru a vă dedica mai mult timp şi pentru a vă asculta sufletul. Poate că aveţi nevoie de odihnă sau vă gândiţi că v-ar prinde bine o schimbare a ritmului de lucru ori o cură de detoxifiere. Deciziile care vizează segmentul sănătăţii, igienei şi îngrijirii personale sunt binevenite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS