10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

BERBEC
Sunteţi ezitant, introvertit şi timorat și nu îndrăzniţi să luaţi o hotărâre importantă decât dacă sunteţi silit de împrejurări. Dacă nu reuşiţi să vă arătaţi pe atât de viteaz şi de erou încât să decideţi singur drumul, ar fi util să ştiţi că, la nevoie, aţi putea beneficia de sprijinul şi încurajarea sinceră a părinţilor sau a unor rude apropiate mai de încredere.

TAUR
Abordaţi toate chestiunile de ordin financiar cu multă prudenţă şi tact. E posibil să întoarceţi o situaţie pe toate feţele înainte de a lua o decizie, să cântăriţi o potenţială sursă de venit sau un posibil târg avantajos. Nu vă stăpâniţi răbufnirile emoţionale şi asta v-ar putea aduce într-un raport delicat cu cei din jur.

GEMENI
Azi lecturaţi ori investigaţi o serie de evenimente din istoricul unui popor și vă lăsaţi acaparat de evenimente marcante din istoria personală. E de aşteptat ca acest refugiu în timp să vă priveze, totuşi, de unele experienţe ce ţin de viaţa afectivă prezentă.

RAC
În iubire aţi putea merge pe încredere şi dăruire necondiţionată. Poate fi momentul stingerii unor focare de teamă sau nelinişte ori poate să vi se dezlege uşor limba, să treceţi la mărturisiri, confidenţe emoţionante. O serie de câştiguri nesperate v-ar putea tenta să forţaţi norocul şi să vă dedaţi la cheltuieli negândite.

LEU
Azi treceţi în inventar amiciţiile şi prieteniile. Destul de detaşat şi raţional, simţiţi că puteţi judeca lucid reala calitate a celor ce pretind că vă pot fi aproape la nevoie. Felul mai brutal şi ofensator în care puneţi problema ar putea să deranjeze iremediabil unele orgolii.

FECIOARĂ
Sunteţi pe recepţie, aveţi urechi de auzit şi ştiţi să ascultaţi. Păreţi mai entuziast şi întreprinzător și prindeţi din zbor nişte idei care să vă aducă unele avantaje materiale sau financiare.

BALANŢĂ
Simţiţi că totul poate fi iertat, reparat şi remediat și alegeţi să dregeţi busuiocul într-o serie de relaţii personale compromise. E posibil să deveniţi mai binevoitor şi înţelegător, empatic, putând ajunge să vă substituiţi în mare măsură persoanelor de lângă dumneavoastră.

SCORPION
În plan sentimental primiţi dovezile de afecţiune necesare, iar acasă e posibil să nu vă achitaţi de unele datorii nescrise, de obligaţii de om vrednic, harnic şi chibzuit. Vi se poate reproşa că nu sunteţi gospodar, că nu vă organizaţi corespunzător, că nu sunteţi în măsură să puneţi în ordine locul.

SĂGETĂTOR
Probabil că nu vă încântă foarte mult flirtul şi jocul de-a sentimentele. Dispuneţi de o rezervă analitică, raţională, şi de un spirit critic supradozat, care poate şubrezi relaţia cu persoana iubită. Deveniţi uşor recalcitrant şi cârcotaş dacă simţiţi că v-a fost încălcat spaţiul de confort afectiv.

CAPRICORN
Atrageţi câştiguri financiare, dar şi afective, mizând pe simplitate şi onestitate, pe simţul ordinii, al logicii şi al raţiunii lucide. Dialogul instinctiv şi neprelucrat, dus în termenii unei bune-cuviinţe, poate da rezultate surprinzătoare. Din punct de vedere afectiv, discerneţi ce se face și de ce nu se face, câştigând cu tact simpatia cuiva drag.

VĂRSĂTOR
Adoptaţi un comportament revoltat şi nesupus, combativ şi incisiv. E posibil să vă vedeţi în postura de a tranșa în cercul de prieteni unele dispute financiare mai vechi sau poate ca unele datorii nereturnate să creeze izbucniri de vanităţi şi orgolii.

PEȘTI
Sunteţi mai optimist decât în mod obişnuit, iar comunicarea cu cei din jur decurge cât se poate de armonios. Profitaţi de ocazie pentru a vă găsi susţinători pentru proiectele în care sunteţi implicat. Primiţi o sumă de bani pe care o aşteptaţi de mai mult timp sau o investiţie mai veche dă rezultate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS