14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

BERBEC
Starea generală va fi în ansamblu bună, în ciuda stării de agitaţie ce vă caracterizează de ceva vreme. În cazul în care până acum v-aţi confruntat cu ceva probleme de sănătate, astăzi ele s-ar putea rezolva. Ar fi bine totuşi să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite.

TAUR
Din punct de vedere mental sunteţi deosebit de eficient. Reuşiţi să vă concentraţi cu uşurinţă şi nu veţi avea nici o problemă dacă veţi dori să vă puneţi ideile în practică. Dacă aveţi probleme legate de aparatul circulator, în această perioadă ele s-ar putea acutiza. Prudenţa se cere a fi pusă pe primul plan, altfel aţi putea avea parte de neplăceri serioase.

GEMENI
Vă aşteaptă o zi bună în plan sentimental. Farmecul personal este la limita superioară şi oriunde vă veţi duce vi se vor face complimente. Iniţiativele în acest domeniu se vor bucura de succes, dar nu este cazul să faceţi schimbări de mai mare anvergură.

RAC
Astăzi vor exista unele tensiuni în ceea ce priveşte relaţia cu fiinţa iubită. Nu este un moment prielnic pentru a discuta despre nemulţumirile pe care le aveţi, deoarece în orice clipă poate izbucni o ceartă obositoare. Nu este momentul să faceţi schimbări de anvergură în această direcţie.

LEU
Cineva din familie ar putea interveni în relaţia dumneavoastră cu partenerul de suflet, ceea ce ar putea genera unele discuţii. Dacă nu veţi vorbi mai mult decât este cazul, nu se va întâmpla nimic neplăcut. Este posibil să primiţi o veste care vă va bine dispune.

FECIOARĂ
Propunerile pe care le veţi primi vor fi tentante, dar nu este cazul să vă implicaţi decât în acţiuni pe termen scurt. Unele schimbări pe care le aveaţi în minte de mai multă vreme nu vor mai putea fi evitate.

BALANŢĂ
Ziua se anunţă favorabilă tuturor iniţiativelor în plan sentimental. Relaţia cu fiinţa iubită evoluează cum nu se poate mai bine şi acest lucru vă ajută să vă simţiţi mai relaxat. În schimb, dacă sunteţi căsătorit puteţi avea parte de discuţii obositoare. Partenerul de afaceri va încerca să-şi impună punctul de vedere şi ar fi bine să acceptaţi lucrurile aşa cum sunt.

SCORPION
În plan financiar puteţi avea o realizare. Câştigurile nu se lasă prea mult aşteptate şi eforturile pe care le-aţi făcut îşi vor demonstra eficienţa. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit şi suprasolicitarea vă face să vă simţiţi pur şi simplu epuizat.

SĂGETĂTOR
Vor fi multe de făcut şi nu prea veţi avea timp pentru dumneavoastră; pe ordinea de zi vor apărea tot felul de urgenţe. N-ar fi exclus ca o activitate pe care o practicaţi în timpul liber să vă dea ocazia să vă îmbunătăţiţi situaţia materială. O bună parte din timpul liber vi-l veţi petrece în compania prietenilor.

CAPRICORN
Sunteţi cam irascibil, ceea ce vă poate determina să luaţi decizii pripite. Fiţi cât se poate de atent, deoarece este posibil să faceţi greşeli cu repercusiuni majore! Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu cei apropiaţi, deoarece este posibil să aveţi parte de o surpriză mai puţin plăcută.

VĂRSĂTOR
Veţi avea un sentiment de frustrare, căci eforturile nu se vor concretiza atât de repede pe cât v-aţi aştepta. Cineva din familie vă va susţine cu condiţia să faceţi tot ce vi se spune. La serviciu veţi primi o aprobare la o cerere mai veche.

PEȘTI
Este posibil să apară unele neînţelegeri cu colaboratorii. Cel mai bine ar fi să faceţi totul de unul singur. În cazul în care vi se vor repartiza noi sarcini de serviciu înarmaţi-vă cu răbdare, căci soluţiile vor veni cu întârziere. Nu vă încredeţi în orice zâmbet amabil, căci sunt persoane care pândesc orice slăbiciune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS