14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

BERBEC
Multă lume vă priveşte astăzi, fie în plan personal, fie în plan profesional. Este bine să vă alegeţi prudent ţinutele, gesturile, vorbele, acţiunile pentru că foarte uşor ceilalţi pot interpreta greşit totul. Există riscul să vi se deterioreze imaginea publică, poziţia socială sau relaţiile cu persoane influente.

TAUR
Intervin chestiuni specifice unei călătorii îndepărtate sau discutaţi cu cei apropiaţi despre asta. Partenerul de viaţă sau sarcinile de lucru care vă revin în cadrul unui parteneriat profesional vă temperează elanul de a face lucrurile numai cum doriţi.

GEMENI
Ziua vă aduce cheltuieli importante pe taxe, facturi sau legate de moşteniri. Segmentul financiar vă poate da bătăi de cap, deoarece cheltuiţi sume consistente de bani la care ar trebui să participe şi ceilalţi, respectiv partenerul de viaţă, rudele sau partenerii de afaceri. Ar fi bine să fiţi mai atent cu bugetul şi să stabiliţi clar o limită până la care să permiteţi altora să profite de dumneavoastră.

RAC
Este o zi în care tendinţa de a vă raporta la alţii este accentuată. Dacă sunteţi atent la vorbele, gesturile sau acţiunile celorlalţi veţi constata multe similitudini. Însă veţi descoperi şi aspecte mai mult sau mai puţin plăcute. Sunt momente deosebite pentru a găsi soluţii de îmbunătăţire a laturilor personale.

LEU
Provocările zilei vin dispre segmentul profesional. Se pare că sarcinile de lucru pe care le aveţi de îndeplinit la serviciu trebuie rezolvate mai repede. Puţin probabil să fiţi ajutat de colegi, aşa încât mobilizaţi-vă şi lucraţi cât puteţi de bine.

FECIOARĂ
Astăzi doriţi să vă puneţi în valoare, dar mai mult prin aprecierile şi afecţiunea primite de la ceilalţi. Din cauza unei comunicări defectuoase este posibil să fiţi înţeles greşit sau cei dragi, la rândul lor, să se exprime faţă de dumneavoastră într-un mod neplăcut.

BALANŢĂ
Se întrezăresc tensiuni în relaţiile familiale. Pe de o parte, de vină sunt bugetul comun cu membrii familiei şi bunurile patrimoniale. Însă, pe de altă parte, din cauza unor rude sau cunoştinţe comune sunt posibile discuţii aprinse referitor la problemele acestora, care interferează astăzi cu treburile tale.

SCORPION
Este o zi cu multe gânduri neliniştitoare, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă le puteţi transforma în gânduri pozitive. Absolut totul are cel puţin două faţete, astfel încât priviţi şi alte posibilităţi de manifestare a situaţiilor în care sunteţi implicat. Sunt posibile discuţii cu rudele şi prietenii apropiaţi, însă temele principale vor fi personalitatea şi felul în care relaţionaţi cu ceilalţi în ultima vreme.

SĂGETĂTOR
Se întrezăresc cheltuieli pe diverse, mai mult sau mai puţin folositoare. Oricâtă economie v-aţi impune, lucrurile se aranjează în aşa fel încât până la urmă tot cheltuiţi destul de mult. Într-un fel, din umbră parcă sunteţi dirijat de o mâna nevăzută, care vă îndeamnă să faceţi tot soiul de investiţii.

CAPRICORN
Sunteţi orientat spre planurile personale. Este o zi minunată pentru a vă revizui comportamentul, atitudinea faţă de unele persoane din anturajul apropiat care v-au creat neplăceri, dar şi pentru a schimba direcţiile profesionale gândite mai demult.

VĂRSĂTOR
Este o zi în care ar fi bine să vă odihniţi şi să staţi departe de zonele aglomerate. Sănătatea este vulnerabilă, fapt pentru care înţelept ar fi să vă îngrijiţi corespunzător. Se pot activa afecţiuni mai vechi ale sistemului renal sau segmentelor capului.

PEȘTI
Constataţi că prietenii sau persoanele care vă sprijineau în segmentul profesional vă fac tot soiul de reproşuri sau pur şi simplu se îndepărtează de dumneavoastră. Disputele pornesc de la faptul că mentalitatea pe de o parte este diferită de a lor, însă pe de altă parte respingeţi orice alte opinii sau sugestii venite de la alţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS