9.6 C
Craiova
miercuri, 4 octombrie, 2023

Horoscop

BERBEC
Activitatea profesională vă solicită mult. Se întrezăreşte o etapă nouă vizavi de muncă, serviciu, relaţii colegiale. În funcţie de caz vi se pot oferi sarcini de lucru noi, se pot schimba condiţiile de muncă sau ambientul colegial. Însă, fiţi prudent la sănătatea aparatului digestiv şi a picioarelor.

TAUR
Aveţi parte de promisiuni amoroase deosebite. Distracţiile abundă în jur şi la fel şi pretendenţii în ale iubirii de o vară sau de un an. Tot ce ţine de iubire şi implicaţiile ei se va desfăşura de acum încolo pe alte coordonate favorabile dumneavoastră.

GEMENI
Pe de o parte, discuţiile cu persoanele din anturajul apropiat se desfăşoară anost. Însă pe de altă parte, parcă nu aveţi nevoie de cuvinte. Comunicarea este viciată la toate nivelurile, de aceea fiţi prudent. A doua parte a zilei vă aduce noutăţi la capitolul domestic. Este rost de îmbunătăţirea ambientului casnic şi de planuri măreţe alături de familie.

RAC
Prima parte a zilei este potrivită cumpărăturilor mărunte necesare traiului cotidian. Este bine să cheltuiţi strictul necesar, întrucât există şanse de fraudare, neplăceri ale produselor achiziţionate sau pur şi simplu vă puteţi încurca în socoteli.

LEU
Se întrezăresc noutăţi la capitolul financiar. Posibil să primiţi bani, bunuri sau favoruri de pe urma eforturilor depuse la serviciu. Sunt momente bune, mai ales după-amiază, de a vă gândi pe îndelete la noi variante de câştig din activităţi profesionale diverse. Însă, feriţi-vă să faceţi planuri financiare care, deocamdată, nu au acoperire.

FECIOARĂ
Ziua vă aduce dorinţa de schimbare pe toate planurile vieţii. Sunt momente favorabile pentru a vă opri din iureşul cotidian şi pentru a medita în tihnă la situaţiile în care sunteţi implicat. Gândirea vă este obiectivă şi aţi putea avea revelaţii deosebite.

BALANŢĂ
Anturajul este astăzi o sursă de oboseală şi neplăceri. Mai ales în prima parte a zilei este posibil să luaţi o decizie fermă de a renunţa la persoanele care vă solicită nepermis de mult. După-amiază, recomandabil este să vă retrageţi în locuri liniştite. Afecţiunile sistemului digestiv şi picioarelor se vor accentua, de aceea fiţi prudent şi îngrijiţi-vă mai mult.

SCORPION
Primele ore vă aduc multă forfotă în planul socio-profesional. Neplăcerile întâmpinate în relaţiile cu şefii sau cu autorităţile în general vă vor duce cu gândul fie la schimbarea profesiei, a locului de muncă, fie la a vă redefini raportarea la conducere şi respectarea ordinelor.

SĂGETĂTOR
Se conturează un nou început în planul socio-profesional. Poate fi vorba despre primirea unor sarcini de lucru, care se vor desfăşura pe un an de zile de acum încolo. Şefii vă susţin, însă colegii ţes în taină conflicte deosebite. Este bine să ţineţi cont şi de reacţiile celorlalţi vizavi de schimbările care vi se propun.

CAPRICORN
Dacă în prima parte a zilei sunteţi prins în chestiunile materiale ale vieţii cotidiene, orele amiezei vă vor schimba dispoziţia şi vă vor deschide sufleteşte către domeniile imateriale. Vi se aştern în faţă culoare favorabile de a călători în străinătate, de a colabora cu parteneri străini şi de a studia pe termen lung.

VĂRSĂTOR
Se întrezăresc noutăţi la capitolul partenerial. Posibil să primiţi oferte avantajoase de colaborare care se vor întinde pe un an de zile de acum încolo. Indiferent ce tip de parteneriat vi se propune sau intuiţi că vi se va propune este bine să analizaţi pe îndelete despre ce este vorba.

PEȘTI
În urma discuţiilor purtate cu partenerul de viaţă sau colaboratorii profesionali vă veţi putea focaliza pe variantele de administrare a banilor și bunurilor comune cu aceștia. Începe o etapă nouă la capitolul financiar, fiind posibil să primiţi sprijin material substanţial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS