21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Ești într-o situație încor-dată, ai o sta-re de emotivitate crescu-tă, totuși reușești să te concentrezi și să soliciți detalii pentru realizarea scopului propus. Este important să dai dovadă de perseverență. Cere sfatul partenerului sau ajutorul unei persoane de încredere.

Taur
Eşti într-o formă bună, vrei să dema-rezi un proiect nou sau chiar să dai o petrecere. Ai impresia că nimeni nu te sprijină în demer-sul tău și te frământă neînțelegerile cu persoa-na iubită. Acordă-i mai multă atenție pentru a evita o ceartă.

Gemeni
Cei din anturaj vor să te influențeze negativ, încearcă să nu pleci urechea la sfaturile lor. Totuși, dacă ai de luat o decizie, e necesar să te consulți cu o persoană de încredere. Pe seară, ieși la plimbare împreu-nă cu cineva drag, pen-tru a-ți regăsi echilibrul.

Rac
Posibile momente de renaștere la locul de muncă. Eforturile din ultima perioadă sunt valorifi-cate acum. Totuși, nu te poți bucura pe deplin, ai tendința să găseşti nod în papură la tot. Confuzia te împiedică să te concentrezi.

Leu
Azi eşti dornic de cercetare, de informare, ți se vor deschide noi orizon-turi și nu vei mai fi nemulțumit de statutul social actual. Totuși, ai grijă la reacțiile impul-sive. Evită să acţionezi întâi şi abia apoi se te gândești la consecinţe.

Fecioară
Vei rămâne surprins să afli că, din dorința de a-ți face ordine în viață, ai omis de dus un act la o instituţie sau chiar un preaviz pe undeva. Ar fi bine să fii mai atent. Pe seară nu strica armonia cu o serie de replici răutăcioase la adresa partenerului.

Balanţă
Reziști cu greu tentației de a fi sar-castic şi riști să-ți pierzi reputația pe care ai mun-cit să o câștigi. Legăturile de prietenie care nu îți aduc satisfacție, bucurie, liniște se pot rupe. În lo-cul lor vor veni alte ființe, cu care ești pe aceeași lungime de undă.

Scorpion
O bună comuni-care vine să consolideze relația de dragoste, poţi face planuri de viitor împre-ună cu partenerul. Dacă ai nevoie de un ajutor, este puțin probabil să îl primești de la vechii prieteni. Poţi întâlni persoane noi care să-ţi susțină inițiativele.

Săgetător
Şanse sporite de a con-cretiza o colaborare plănuită de ceva vreme. Din punct de vede-re sentimental, ziua începe mai puțin bine. Se întrevede dorința de a te detașa de toate responsabilitățile de acasă, ceea ce nu va fi pe placul partenerului.

Capricorn
Superiorii, clienții sunt mulțumiți de eforturile depuse de tine. Şanse mari de promovare sau de a câștiga o sumă de bani dintr-o activitate extraprofesională. Dacă sunt probleme în căs-nicie, acum totul se va spune într-o manieră cordială.

Vărsător
Nervozitatea te-ar putea pune într-o situație delicată. Chiar dacă dai impresia că le știi pe toate, nu lua deci-zii importante în grabă. Dacă ai probleme pe par-tea intimă, fii sincer, cau-tă să-ți exprimi dorințele, altfel cel de lângă tine va simţi că te ascunzi.

Peşti
Parte-nerul se dovedește a nu fi așa cum credeai, nu îţi face prea mari speranțe cu noua relație. Există predispoziția de a se da cărțile pe față în unele relații, cel mai probabil veți vedea care dintre persoanele apropiate îţi sunt sau nu prieteni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS