16.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024

Horoscop

BERBEC
O zi în care adevărul iese la suprafaţă, vezi dincolo de aparenţe, de măști. Ascultă-ţi intuiţia, te îndeamnă astrele. S-ar putea să te afli în lumina reflectoarelor, să ţi se ofere oportunitatea să-ţi exprimi punctul de vedere, să te afirmi și să-ţi placă acest lucru.

TAUR
S-ar putea să fie nevoie să alegi, să iei decizii prin care poate renunţi la ceva sau chiar cineva, cel puţin pentru o anumită perioadă. Este nevoie să discerni între cei care au cu adevărat nevoie de ajutorul tău și cei care doar caută să fie băgaţi în seamă.

GEMENI
Cuvintele cele mai potrivite pentru azi: ordine, seriozitate, corectitudine, maturitate. E nevoie să fii înţelept și pragmatic atât în sarcinile care ţin de serviciu, cât și în cele ce ţin de viaţa personală. S-ar putea să fie nevoie să iei unele decizii și pentru cei dragi.

RAC
Deși va părea o zi agitată, cu multe sarcini de rezolvat și multe activităţi care vor începe cu „trebuie să…”, va scoate la iveală și unele reproșuri, nemulţumiri. În același timp, vei avea și posibilitatea de a le discuta, de a le dezbate, de a le înţelege ţi de a le depăși.

LEU
Azi vei discuta chestiuni importante legate de serviciu, de carieră, de afaceri, de muncă. Sunt bine aspectate întâlnirile, ședinţele, poţi primi unele informaţii utile de care ar fi bine să ţii cont. Această zi îţi poate aduce vești bune din partea unei persoane dragi.

FECIOARĂ
Astăzi ești mai creativ, mai interesat de hobby-uri și pasiuni, de artă, de frumos. Îţi folosești imaginaţia, indiferent ce sarcini vei avea de dus la îndeplinire. De asemenea, ar fi bine să te preocupi mai mult și de viaţa ta amoroasă, te îndeamnă astrele.

BALANŢĂ
Bucură-te de energiile care vin spre tine, fie sub forma unor cuvinte pozitive auzite de la oamenii cu care vei interacţiona, fie de la acţiunile acestora. Zi bună să socializezi, să te bucuri de prezenţa altor persoane în viaţa ta, să faci schimb de emoţii, de impresii.

SCORPION
Ești dinamic și dornic de socializare, de aceea nu este o zi de stat în casă. Îţi dorești să ieși în lume, să explorezi. S-ar putea ca în această zi să fii mai romantic, să fii mai creativ, să-ţi folosești imaginaţia. În plus, ai tendinţa de a flirta, spun astrele.

SĂGETĂTOR
Fii mai organizat și lucrurile se vor aranja bine atât în sfera muncii, cât și în plan personal. Pot veni vești bune din străinătate, de la persoane aflate la mare depărtare. Cineva te ajută, te susţine, îţi oferă o soluţie la o problemă. Fii atent și recunoscător pentru ajutor.

CAPRICORN
Semnul tău zodiacal este în sfera resurselor. Vești bune se anunţă în sfera financiară, se mai liniștesc, se mai echilibrează unele lucruri. Evită bârfele, zvonurile, nu apleca urechea la tot ce vine spre tine. Este esenţial să discerni între adevăr și fantasmagorii.

VĂRSĂTOR
Ai spor la sarcinile sau proiectele creative sau cele făcute cu ajutorul altora. S-ar putea să apară unele treburi urgente, care trebuie rezolvate rapid și vei da dovadă de ingeniozitate. Cadru astral minunat pentru a ieși în evidenţă și chiar vei reuși astăzi.

PEȘTI
Lucrurile se așază de minune pentru tine, fix când te aștepţi mai puţin și, mai ales, de unde te aștepţi mai puţin. Ești încrezător și te apuci cu multă ușurinţă de lucruri și activităţi care doar cu ceva timp în urmă ţi se părea greu, irealizabil. Despre ce este vorba?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS