29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024

Horoscop

BERBEC
Se spune că două capete sunt mai bune decât unul când trebuie luate decizii sau făcute alegeri, indiferent despre ce sferă a vieţii este vorba. Ai nevoie de părerea sau experienţa cuiva în care ai încredere. Zi excelentă pentru asocieri, parteneriate, colaborări.

TAUR
Reușești să echilibrezi lucrurile, indiferent despre ce va fi vorba. Vei îmbina utilul cu plăcutul într-un stil mare, cu multă dibăcie. Ar fi indicat să te preocupi mai mult de sfera sănătăţii, să urmărești anumite semne sau să programezi o vizită de rutină la medic.

GEMENI
Simţi că anumite lucruri s-au blocat, nu mai evoluează, că este nevoie să faci unele schimbări ca să mai mobilizezi lucrurile. Folosește-ţi resursele şi talentele, dă dovadă de mai mult curaj și de încredere atât în propriile forţe, cât și în intenţiile Universului.

RAC
Este timpul să-ţi pui mintea la contribuţie, să-ţi foloseșţi abilităţile de analiză, de cercetare. Este un cadru astral prielnic și pentru a fi creativ. Sfatul astrelor este ca toate acele idei minunate care apar să le așterni pe hârtie, încât să nu se risipească, să nu se piardă.

LEU
Ești atras de frumos, de cultură, de aspect, de design, de artă și ești mai interesat să-ţi îmbunătăţeşti propria înfăţișare. Cadru astral deosebit de bun pentru achiziţii, de aceea, dacă ai în gând ceva ce de mult timp îţi dorești să cumperi, acum este momentul.

FECIOARĂ
Zi bună pentru conexiuni, fie că este vorba despre legături cu alte persoane sau despre a te conecta cu natura, cu o pasiune, de a dezvolta un plan legat de o dorinţa, fie că este vorba despre latura spirituală. Moment excelent pentru a-ţi asculta intuiţia.

BALANŢĂ
Zi bună pentru tot ce ţine de oportunităţi de care ar fi minunat să ţii cont, dar și pentru a începe ceva nou. Ocupă-te mai mult de sectorul familiei extinse, pentru că există acolo unele lucruri nerezolvate sau cineva care are nevoie de suportul tău.

SCORPION
Ești energic și entuziasmat. Principalele preocupări sunt legate de bunuri materiale, de siguranţa viitorului. Îţi planifici cu rigurozitate următoarele acţiuni, strategii, ești atent la detalii, dar în același timp nu pierzi din vedere imaginea de ansamblu.

SĂGETĂTOR
Astăzi este despre valori, sensul vieţii, principii. Te preocupă să fii corect, onest, autentic în tot ceea ce faci, indiferent despre ce sferă a vieţii este vorba. Cadru astral minunat pentru a-ţi petrece mai mult timp cu partenerul romantic.

CAPRICORN
Ar fi bine să ai unele discuţii legate de bani. Cadru astral bun pentru tot ce ţine de sectorul financiar, fie că este vorba despre decizii legate de un împrumut, despre o achiziţie, o moștenire, planuri de viitor. Cele mai bune sfaturi ţi le dă propria intuiţie.

VĂRSĂTOR
Universul ţi-a tot trimis mesaje și indicii în ultima perioadă și ar fi bine să te oprești și să le analizezi, să te gândești la ele. Te simţi încorsetat de anumite situaţii, de aceea poate ar fi bine să rupi lanţurile, să faci unele schimbări, să acţionezi.

PEȘTI
S-ar putea să fii mai emotiv la poveştile și întâmplările pe care le auzi astăzi, să îţi dorești să te implici astfel încât să schimbi în bine situaţia cuiva sau poate chiar viaţa, indiferent că este vorba despre o vorbă caldă, o faptă bună, un ajutor la timpul potrivit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS