8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

BERBEC
Înainte de amiază este posibil să întâmpinaţi dificultăţi financiare, însă nu este cazul să vă îngrijoraţi, fiindcă este o situaţie de scurtă durată. O persoană apropiată v-ar putea propune o colaborare pe termen lung. Dacă acceptaţi, sunt şanse să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară.

TAUR
Aveţi şanse reale de succes în plan sentimental şi în viaţa socială. După-amiază este posibil să aflaţi o veste bună, care vă determină să vă schimbaţi programul. Este o zi favorabilă pentru planuri de viitor, mai ales în activitatea profesională şi în plan financiar.

GEMENI
Relaţiile cu prietenii ar putea avea de suferit din cauză că vă susţineţi punctul de vedere cu încăpăţânare. Chiar dacă sunteţi sigur că aveţi dreptate, vă sugerăm să fiţi flexibil şi diplomat. Pentru a depăşi mai uşor o dezamăgire în plan sentimental, vă puteţi baza pe sprijinul prietenilor.

RAC
Se pare că parcurgeţi o perioadă favorabilă în plan social. Este de aşteptat ca relaţiile cu cei din jur să decurgă fără probleme. Este o zi bună pentru a face planuri de viitor, mai ales în ceea ce priveşte călătoriile de plăcere sau concediul.

LEU
Este posibil să întâmpinaţi dificultăţi în plan sentimental şi să fiţi nevoit să luaţi o decizie delicată. Ziua de azi este foarte bună pentru a face planuri de viitor, mai ales în activitatea profesională sau în afaceri. Eforturile pe care le depuneţi în această perioadă au şanse mari să dea rezultate în scurt timp şi să aducă beneficii importante.

FECIOARĂ
Este o zi bună pentru a vă asuma noi responsabilităţi la locul de muncă sau pentru a începe o activitate extraprofesională. Aveţi şanse mari de reuşită în activităţile intelectuale şi în plan social, mai ales datorită farmecului personal şi ingeniozităţii de care daţi dovadă. În a doua parte a zilei este posibil să primiţi o veste mai puţin plăcută.

BALANŢĂ
Este un moment propice pentru a pune la cale o nouă afacere menită să vă crească veniturile. Prietenii şi partenerul de viaţă vă susţin moral şi vă ajută. După-amiază este posibil să aveţi o discuţie aprinsă cu un membru al familiei. Ca să evitaţi tensionarea relaţiei pe termen lung ar trebui să fiţi cât mai diplomat şi înţelegător.

SCORPION
Va recomandăm să nu vă faceţi un plan foarte precis pentru astăzi, pentru că se întrevăd evenimente neaşteptate. În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte care nu suportă amânare. Vă sfătuim să daţi atenţie oricărei chestiuni pentru a nu avea surprize.

SĂGETĂTOR
Înainte de amiază se întrevăd câteva drumuri scurte pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice. Spre seară este posibil să vă pregătiţi pentru o călătorie în interesul familiei, împreună cu partenerul de viaţă. Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Ceea ce puneţi la cale azi are şanse să se realizeze destul de repede, aşa că să nu fiţi surprinşi.

CAPRICORN
Este o zi bună pentru a face planuri în legătură cu o afacere nouă, care v-ar putea creşte veniturile în scurt timp. Relaţiile cu familia şi cu prietenii ar trebui să fie foarte bune. În partea a doua a zilei s-ar putea să aveţi o întâlnire neaşteptată, care vă face multă plăcere.

VĂRSĂTOR
Se pare că parcurgeţi o perioadă favorabilă în plan profesional sau în afaceri. Rezultatele muncii depuse acum ar trebui să apară în scurt timp şi să fie cel puţin satisfăcătoare. Intuiţia vă ajută să aveţi iniţiative apreciate de cei din jur, atât în familie, cât şi la locul de muncă.

PEȘTI
În prima parte a zilei este posibil să vi se ofere un loc de muncă mai bine plătit sau să fiţi promovat. Vă puteţi aştepta la responsabilităţi mai mari, dar şi la perspective mai bune din punct de vedere financiar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS